Connect with us

slideshow

Ο Τάσος Κάκος ορίστηκε διαιτητής σε αγώνα Europa League…

Published

on

Η ΟΥΕΦΑ ενημέρωσε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για ορισμούς Ελλήνων διεθνών διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Αναλυτικά:

 

– Ο Τάσος Κάκος ορίστηκε διαιτητής σε αγώνα για τη φάση των ομίλων του Europa League (29/9/2011). Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Μποζατζίδης και Χρήστος Ακρίβος, 4ος διαιτητής ο Ηλίας Σπάθας και επιπρόσθετοι βοηθοί οι Μιχάλης Κουκουλάκης και Σταύρος Τριτσώνης.

 

– Ο Επαμεινώνδας Σταμούλης ορίστηκε διαιτητής για τους αγώνες του 3ου ομίλου του Futsal Cup, οι οποίοι θα διεξαχθούν στη Γεωργία (27-30/9/2011). Ο όμιλος αποτελείται από τις Iberia Star Tbilisi, Slov-Matic Bratislava, FC Mapid Minsk και Geneva Futsal.

 

– Ο Αθανάσιος Μπριάκος ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας για τον αγώνα της φάσης των ομίλων του Europa League, Βίσλα Κρακοβίας-Οντένσε (15/9/2011).

 

– Η Αντωνία Κόκοτου ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας για τους αγώνες του 1ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων, οι οποίοι θα διεξαχθούν στη Βουλγαρία (17-22/9/2011). Στον όμιλο συμμετέχουν, εκτός από τη διοργανώτρια χώρα, η Νορβηγία, η Ολλανδία και η Κροατία.

 

– Η Ελένη Κυριού θα είναι παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα του 2ου προκριματικού ομίλου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών, Καζαχστάν-Τουρκία (22/9/2011)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply