Connect with us

slideshow

Ο ΠΑΟ 3-1 στα Ψαχνά…

Published

on

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα με 3-1 και στο δεύτερο φιλικό του αγώνα αυτή τη φορά κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών.

 

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα παρέταξε την ομάδα όπως και στο πρώτο φιλικό με την Καλλιθέα 4-4-2. Βύντρα, Καντέ, Μπουμσόνγκ και Σπυρόπουλο στην άμυνα, Σιμάο, Κατσουράνη αμυντικά χαφ, Κουίνσι αριστερά και τον Ζέκα δεξιά και επιθετικό δίδυμο τους Λέτο και Κλέιτον.

 

Οι «πράσινοι» μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και στο 19΄ προσπάθεια από τα αριστερά του Λέτο ο Αργεντινός έκανε το σουτ το οποίο απέκρουσε ο Τόλιος.

 

Το πρώτο γκολ για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 24΄ μετά την σέντρα του Κουίνσι στο δεύτερο δοκάρι να βρίσκει τον Κλέιτον και αυτός χωρίς δυσκολία να κάνει το 0-1 με πλασέ.

 

Ο Παναθηναϊκός μετά το γκολ άρχισε να ρολάρει και το 0-2 ήρθε στο 36΄ όταν ο Ζέκα έκανε σέντρα από τα δεξιά ο Κλέιτον με κεφαλιά ψαράκι διπλασίασε τα τέρματά του αλλά και των «πρασίνων».

 

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου το «τριφύλλι» έφτασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 43΄.

Το σουτ του Λέτο από το ύψος της μεγάλης περιοχής βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Τόλιου και στην επαναφορά ο Κουίνσι σούταρε για να κάνει το 0-3.

 

Συντήρηση δυνάμεων

 

Οι Καπίνο, Σαριέγκι, Βιτόλο, Ιωαννίδη, Καραγκούνη, Μαυρία και Μαρίνο παίρνουν τη θέση των Κοτσόλη, Σπυρόπουλος, Καντέ, Βύντρα, Σιμάο, Κατσουράνης και Κουίνσι.

 

Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου υπήρξε τρίλεπτη διακοπή στο παιχνίδι λόγω καπνού των βεγγαλικών που άναψαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

 

Ο Ηρακλής μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και κατάφερε να μειώσει μετά από κούρσα του Λιόση και λόμπα του ίδιου στον Καπίνο έκανε το 1-3.

 

Στο 70΄ ο Λαγός αντικατέστησε τον Ζέκα.

 

Την ευκαιρία να κάνει το 1-4 έχασε ο Μαυρίας καθώς το σουτ του βρήκε στο δοκάρι.

 

Στο 80΄ο Μπίαρσμιρ αντικατέστησε τον Μπουμσόνγκ.

 

Συρτό σουτ του Καραγκούνη πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Τόλιου

 

Ηρακλής Ψαχνών: Τόλιος, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Παριανός, Μάτσος, Μούσα, Τελκίνσκι, Πάγκαλος, Τσάτσος, Σέγκος.

 

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης (46′ Καπίνος), Σπυρόπουλος (46′ Ιωαννίδης), Καντέ (46′ Σαριέγκι), Μπουμσόνγκ, Βύντρα (46′ Μαρίνος), Σιμάο (46′ Βιτόλο), Ζέκα, Λέτο, Κατσουράνης (46′ Καραγκούνης), Κλέιτον, Κουίνσι (46′ Μαυρίας).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply