Connect with us

slideshow

Ο Παναιτωλικός 1-0 τον Αστέρα…

Published

on

Σε εξ αναβολής ματς της πρώτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ο Παναιτωλικός επικράτησε εντός έδρας του Αστέρα Τρίπολης με 1-0 και πλέον φιγουράρει στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον ΠΑΟΚ.

 

Η ομάδα του Αγρινίου εμφανίστηκε για δεύτερο αγώνα να έχει το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, χωρίς όμως να μπορεί να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ.

 

Τη νίκη στους γηπεδούχους πάντως μπόρεσε να δώσει ο Άγγελος Χαριστέας με φανταστικό τακουνάκι στο 74′, βάζοντας έτσι… φωτιά στις εξέδρες του Αγρινίου, που ήταν και πάλι γεμάτες.

 

Οι Αγρινιώτες μετά το γκολ γύρισαν πίσω δίνοντας το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να βγουν στην επίθεση, αλλά ο Τζενάμο φώναξε… παρών όσες φορές χρειάστηκε.

 

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τσενάμο, Κουτρουμάνος, Άντι, Αναστασιάδης, Εντζεγκουέλε, Σιόντης (68’ Μουμίν), Ρότσα, Μπουμάλ (53’ Κούσας), Καραμαλίκης (46’ Καμαρά), Θεοδωρίδης, Χαριστέας

 

Αστέρας Τρίπολης (Όσκαρ Φερνάντεθ): Χακόμπο, Αργυρόπουλος, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Χουανίτο (19’ λ.τ. Λαδάκης), Τσαμπούρης, Αρσενίεβιτς (64’ Μπακασέτας), Έγκον (51’ Σέσμα), Χούλι

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply