Connect with us

Κύπελλο Ε.Π.Σ.Α.

Ο Γαλανάκης την πρόκριση στον Φωστήρα Καισαριανής

6-4 στα πέναλτι ο Φωστήρας Καισαριανής.

Published

on

Στη ρουλέτα των πέναλτι ο Φωστήρας Καισαριανής με ήρωα τον τερματοφύλακα Γαλανάκη πήρε την πρόκριση από το Καλαμάκι για τη 2η φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ, νικώντας με 6-4.

Η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1. Στο 4΄ο Στάσης με πέναλτι έκανε το 0-1, ενώ ο Μάντζιος ισοφάρισε σε 1-1 στο 30΄.

Στην παράταση ο Κικόπουλος έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους (2-1) και εκεί που όλοι νόμιζαν ότι έδωσε και την πρόκριση ήρθε στο 127΄ο Κουκλής και ισοφάρισε σε 2-2.

Στη διαδικασία των πέναλτι, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Γαλανάκης, ο οποίος απέκρουσε την μπάλα σε δύο προσπάθειες των παικτών του Καλαμακίου, δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του, με τελικό σκορ 6-4.

 

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Γαλανάκης, Τόχο, Βαμβακίδης, Αλεβίζος, Πλακάμης, Καλλίνικος (46′ Καρβουνιάρης (66′ Νασιούδης)), Μιχαήλ, Γερονίκος, Κιντίρης (46′ Κυκόπουλος), Μποτσιβάλης, Μάντζιος.

 

ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Ρέντσιος, Γαβριήλ, Καψιόλας, Αγοραστός, Στρακόσια, Χρυσανθακόπουλος, Κορκοτζέλος (58′ Θεοδωράκης (91′ Τσωμίδης)), Στάσης, Κουκλής, Σιάνης (69′ Μπελέρης).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply