6ος Όμιλος

Οργίλη ανακοίνωση Κερατσινίου για Γαβαθιώτη

Οργίλη ανακοίνωση Κερατσινίου για Γαβαθιώτη

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Κερατσίνι εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ στο άρθρο του Μανώλη Γαβαθιώτη που δημοσιεύτηκε στην στο ένθετο «Γαύρος» της εφημερίδας Κόκκινος Πρωταθλητής.

Αναλυτικά, το κειμενο

“Με ιδιαίτερη έκπληξη και μέγιστη αποστροφή, διαβάσαμε σήμερα ,στο Ενθετο «Γαύρος» της εφημερίδας «Κόκκινος Πρωταθλητής, άρθρο του Μανώλη Γαβαθιώτη με το οποίο αναφερόταν στην ομάδα μας.

Ο κύριος αυτός, με το λιβελογράφημα του, προσπάθησε αν μη τι άλλο, να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις περί δήθεν αθέμιτων , αντιαθλητικών μα κυρίως ανήθικων και παράνομων μεθοδεύσεων παραγόντων του ΑΠΟ Κερατσίνι ή  ποιος ξέρει ποιών άλλων, σχετικά με το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας με το  ΦΙΛΟ σωματείο της Προοδευτικής.

Διερωτώμεθα,  αν «δημοσιογράφοι»   που ασχολούνται τόσα χρόνια με το ποδόσφαιρο καταφεύγουν σε τόσο επιπόλαιες αν όχι ανέντιμες αναφορές, τότε τι μπορεί να περιμένει κανείς ως αντίδραση από μερίδα οπαδών  μετά από ένα ενδεχομένως ατυχές αποτέλεσμα της ομάδας τους;

Ο ηθικός αυτουργός, στις περισσότερες των υποθέσεων, τιμωρείται  και πολύ καλά συμβαίνει με μεγαλύτερη ποινή από τον όποιο φυσικό αυτουργό. Για μας ,η μεγαλύτερη ποινή είναι η ανυποληψία. Σε τέτοιες περιπτώσεις όμως είναι δύσκολο να περιοριστεί κανείς μόνο  σε αυτή γιατί όντως ένας ανυπόληπτος δεν μπορεί να ενοχληθεί από τον τρόπο ζωής του.

Α) Καταγγέλουμε,λοιπόν, τον Μανώλη Γαβαθιώτη ως προβοκάτορα και ηθικό αυτουργό  για όσα ενδεχομένως συμβούν πριν, η μετά το τέλος του παιχνιδιού

Β) Τον καλούμε και του αποστέλλουμε ΔΩΡΕΑΝ πρόσκληση, προκειμένου να παρακολουθήσει από την κερκίδα, μαζί με τους φιλάθλους μας το παιχνίδι και εγγυώμεθα ότι δεν θα τον ενοχλήσει κανείς.

Γ) Του ευχόμαστε, αν μας κάνει την τιμή να έρθει, σε ενδεχομένως ατυχές αποτέλεσμα για το ΦΙΛΙΚΟ ,επαναλαμβάνουμε, σωματείο της Προοδευτικής  να μην  τον αναγνωρίσουν οι φίλαθλοι της και να τον θεωρήσουν Κερατσινιώτη.

Το Κερατσινάκι ,Κύριε Γαβαθιώτη , έχει γίνει.. Κερατσινάρα..Δεν το έχεις αντιληφθεί;Oχι γιατί έγινε καμιά υπερομάδα ξαφνικά, αλλά γιατί  διοικείται από μια ομάδα ανθρώπων  που είναι σε διαρκή πόλεμο με αντιλήψεις και πρακτικές σαν αυτές  που υπαινίσσεστε  στο άρθρο σας.

Για μας ,ο χαρακτηρισμός μιας ομάδας, ως μεγάλη,  σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν έχει να κάνει τόσο με το μέγεθος της ,αλλά με τα ιδεώδη της και από  τον τρόπο που έχει επιλέξει να τα υπηρετεί.

Δεν είμαστε Κισσός στο καλάμι κανενός, ούτε επιζητούμε πλάνο ψήλωμα. Φιλοδοξούμε ωστόσο, να ενώσουμε τη φωνή και τις  δυνάμεις μας μαζί  με όλους όσους θέλουν πραγματικά  να απομακρύνουν τη βία από το Πειραικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο.

Για το λόγο αυτό, άλλωστε, έχουμε κάνει πράξη, με την  απόλυτη έννοια της λέξεως, φιλοξενία ,σε κάθε διοίκηση, φίλαθλο η οπαδό οποιασδήποτε ομάδας  μας  έκανε την τιμή και ήρθε ή θα έρθει στη συνέχεια στο γήπεδο μας.

Αλήθεια.. ΄Εχετε δει να συμβαίνει οτιδήποτε στο γήπεδο του Κερατσινίου; Παραπονέθηκε ,έστω και ένας για τον τρόπο φιλοξενίας μας;

Kύριε Γαβαθιώτη ,αρκετά μας δίχασες ως ΟΠΑΔΟΥΣ  του Ολυμπιακού με τα γραπτά σου. Σταμάτα τουλάχιστον να μας συκοφαντείς και να μας εξοργίζεις ως Κερατσινιώτες.

Τέλος, σας λέμε ότι πίσω από κάποιο γεγονός πάντα κρύβεται όποιος επωφελείται. Αρκετά έχεις επωφεληθεί ..Καληνύχτα… «Ενθετε Μανωλάκη.»

ΥΓ Είναι γνωστό ότι όταν γερνάει ο άνθρωπος παλιμπαιδίζει .Εκεί πάει το Μανωλάκης.

6ος Όμιλος

Αρθρα απο 6ος Όμιλος

Θανέλλας: Να… καθαρίσουμε το όνομα της ομάδας

Κυριάκου Παντζαρίδη21/09/2018

Χαντές: »Η παραμονή στην κατηγορία ισοδυναμεί με τίτλο για τον Παλληνιακό»

Κυριάκου Παντζαρίδη20/09/2018

Προοδευτική: Τελευταίο τεστ με Αγίους-Ικανοποίηση Γκάτζιου

Κυριάκου Παντζαρίδη20/09/2018

Στύλος ο νέος τεχνικός του Αιολικού

Κυριάκου Παντζαρίδη16/09/2018

Έγραψε ιστορία η Θύελλα Καμαρίου-Στους Ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας

Κυριάκου Παντζαρίδη16/09/2018

Κάλεσμα Θύελλας Καμαρίου ενόψει Σπάρτης

Κυριάκου Παντζαρίδη14/09/2018
error: Content is protected !!