ΕΠΟ-Διαιτησία

Οικονομική ανάσα στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο! – «Ζεστό» χρήμα στα ταμεία των ΕΠΣ

Οικονομική ανάσα στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο! – «Ζεστό» χρήμα στα ταμεία των ΕΠΣ

Συνεδρίασε σήμερα, Τετάρτη 21/12/2016, η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Μία από αυτές αφορά και την ενίσχυση των ποδοσφαιρικών Ενώσεων της Χώρας με 230.000 ευρώ  που θα δοθεί από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ποδοσφαίρου ως έκτακτο βοήθημα στις ΕΠΣ   . Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΔΕ / ΕΠΟ  αναφέρει:

«Η ΠΔΕ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι απέφερε αποτέλεσμα, μέσα σε λίγες μάλιστα ώρες, η πρωτοβουλία που ανέλαβαν οι εκπρόσωποι των FIFA και UEFA στη διάρκεια της πρόσφατης Γενικής  Συνέλευσης της ΕΠΟ, για εφάπαξ οικονομική ενίσχυση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ελλάδας, από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία, δεδομένων και των εξαιρετικά περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Κατόπιν προσωπικών ενεργειών του επιτετραμμένου της FIFA στην Ελλάδα κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, και με την υποστήριξη του επικεφαλής του τμήματος ομοσπονδιών της UEFA κ. Ζόραν Λάκοβιτς, η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ποδοσφαίρου αποδέχθηκε το χθεσινό επίσημο αίτημα της ΕΠΟ για έκτακτη ειδική χρηματοδότηση των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας. Εγκρίθηκε έκτακτη χρηματοδότηση 300.000 ευρώ, ποσό που αναλογεί σε 220.000 ευρώ για τις ΕΠΣ (με ισόποση κατανομή) και 80.000 ευρώ, ως βοήθημα της UEFA στον κ. Γεώργιο Μπίκα για την καταστροφή της οικίας του.
Το ποσό θα έχει μεταφερθεί στον λογαριασμό της ΕΠΟ έως αύριο Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 και η /ΕΠΟ θα το διανείμει αυθημερόν στους τελικούς παραλήπτες του.
Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ ευχαριστεί τον κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, τον κ. Ζόραν Λάκοβιτς και την UEFA για την εξαιρετικά σημαντική απόφαση υποστήριξης του ελληνικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία.

ΕΠΟ-Διαιτησία

Αρθρα απο ΕΠΟ-Διαιτησία

Επιτυχημένη η κοπή πίτας των διαιτητών της ΕΠΣΔΑ

Φώτη Περιφάνη10/01/2018

Η σχολή Διαιτησίας στον Πειραιά

Αντώνη Δαρζέντα05/01/2018

Μεταγραφή ο Σαββατιανός που φεύγει από τον Πειραιά

Αντώνη Δαρζέντα26/10/2017

Αλλαγές στον ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων

Αντώνη Δαρζέντα29/07/2017

Απόφαση σταθμός για τους πρωταθλητές…!

Αντώνη Δαρζέντα09/06/2017

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ28/03/2017