Connect with us

stoplekto

“Ντου” στους διαιτητές και επεισόδια στο γήπεδο του Ασπροπύργου

Ο Ασπρόπυργος 3-1 τον Απόλλωνα Ποντίων – Επίθεση από οπαδούς στους διαιτητές στο τέλος του αγώνα

Published

on

Σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια στο τέλος του αγώνα ο Ασπρόπυργος νίκησε με 3-1 τον Απόλλωνα Ποντίων.

Οι  γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 9’ με πέναλτι του Ατματζίδη ( χέρι αμυντικού) . Ισοφάρισε ο Γκαβτζίδης στο 45’ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ.

Στο 67’ έγινε το 2-1 με αυτογκόλ του Κεσόβ Αρχικά η βοηθός Πατέστη είχε σηκώσει σημαία , αλλά μετά από συνεννόηση με τον διαιτητή , το γκολ μέτρησε .

Λίγο αργότερα( 75) οπαδοί του Απόλλωνα πέταξαν πέτρες και καπνογόνο στον βοηθό Σαββόγλου για μια υπόδειξη του.

Το σκορ έκλεισε στο 81’ ο Γεωργιάδης  που πλάσαρε εύστοχα για το 3-1.

Με τη λήξη όπως γράφει το Φ.Α. οπαδοί των φιλοξενουμένων έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο έδωσαν χαστούκι στον βοηθό Σαββόγλου και κλωτσιά στη μέση ενώ στον διαιτητή Μπούρδο γροθιά στον αυχένα . Χάρη στις προσπάθειες των παικτών και των δυο ομάδων το διαιτητικό τρίο πήγε στα αποδυτήρια για να αποχωρήσει στη συνέχεια με τη βοήθεια της Άμεσης Δράσης που είχε φτάσει στο γήπεδο.

***Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στην Γαλλία

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ : Πορανίδης, Ατματζίδης ,  Φραγκόπουλος ,Βάσης, Ευσταθιάδης, Νάκας, Γεωργιάδης,. Κουσίδης, Μεϊμαρίδης ( 91 Χάντι) , Καλογρίδης , Βασιλειάδης( 72 Κιριλίουκ)

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σκανδαλίδης, Παπαδόπουλος( 90’ Καμενίδης) Κεσόβ, Μπαϊράμοβ, Εραλίδης, Μιχαηλίδης, Εφραιμίδης( 60’ Σιδηρόπουλος) Σερταρίδης( 80[ Κυριαζίδης) Αθανασιάδης, Γκαβτζίδης, Σωπιάδης