Connect with us

slideshow

Νίκη χωρίς την οικογένεια…με 3-1 0 ΠΑΟ..

Published

on

Μετά από 32 χρόνια, ο Παναθηναϊκός, αγωνίστηκε χωρίς την οικογένεια Βαρδινογιάννη στα διοικητικά του.

Από την πλευρά τους οι παίκτες έδειξαν ότι η μπάλα παίζεται εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, πέτυχαν τρία γκολ, σημάδεψαν τρεις φορές τα αντίπαλα δοκάρια και έφτασαν στους έξι βαθμούς με 2 στις 2 νίκες.

Το σκορ άνοιξε ο Σαριέγκι στο 7΄, ενώ ο Τοτσέ έκανε το 2-0 στο 44′, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το πρώτο μέρος για την ομάδα του.

Ο Μπακαγιόκο μείωσε στο 68′, ύστερα από τραγικό λάθος του Λουκά Βύντρα, ενώ ο Λέτο διαμόρφωσε το τελικό σκορ (3-1) στο 75′ με άπιαστο σουτ.

Αν κάποιος που δεν γνώριζε την κατάσταση που επικρατεί στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, έβλεπε το σημερινό ματς δεν θα καταλάβαινε ότι η ομάδα έχει μεγάλα προβλήματα στα διοικητικά.

Η αγάπη του κόσμου για την ομάδα και η ζεστή ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ και το πάθος των παικτών για τη νίκη έδειχναν ότι δεν… τρέχει κάστανο.

Με την έναρξη του ματς, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς, αλλά μόλις στο 5΄ο Ζέκα θέλησε να τους κόψει την όρεξη, αλλά το σουτ στμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι από παρέμβαση του Φεγκρούς.

 

Στο 7′ όμως ο Σαριέγκι άνοιξε το σκορ, σπρώχνοντας απλά την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, από το κόρνερ του Λέτο. Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Ντεμόλ δεν το έβαλαν κάτω και έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο, θέλοντας να ισοφαρίσουν.

 

Όμως, στο 44′ ο Κλέιτον βρήκε τον Τοτσέ και εκείνος πέτυχε το πρώτο του γκολ στη Superleague.

Χωρίς να εντυπωσιάσει λοιπόν ο Παναθηναϊκός είχε τον αέρα δύο τερμάτων, αλλά ο ΠΑΣ ποτέ δεν έχασε τη διάθεσή του να παίξει ποδόσφαιρο.

Ο Ισπανός φορ του Παναθηναϊκού είχε στο 49′ μια καλή στιγμή να πετύχει και δεύτερο τέρμα, αλλά το πλασέ του δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 66′ ο Κέιτον μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, με το σουτ του να σταματάει στην αριστερή ρίζα του Κηπουρού, που λίγο πιο πριν πήρε τη θέση του ανύμπορου να συνεχίσει Φεγκρούς.

 

Και ενώ ο Παναθηναϊκός βρέθηκε κοντά στο 3-0, ο Μπακαγιόκο πήρε την πάσα – λουκούμι του Βύντρα (τραγικό γύρισμα) και με πλασέ μείωσε σε 2-1.

 

Ο Λέτο όμως, με αριστερό σουτ – κεραυνό έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-1 και έτσι ο Παναθηναϊκός πάει την επόμενη αγωνιστική στο Περιστέρι, έχοντας το απόλυτο (6 βαθμοί σε δύο ματς).

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Βύντρα, Ιωαννίδης, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Κατσουράνης, Ζεκά, Κλέιτον (72’ Καραγκούνης), Κουίνσι (73’ Μαυρίας) , Λέτο, Τοτσέ (84’ Πετρόπουλος).

 

ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς (59’ Κηπουρός), Πάντος, Λίλα (21’ Μιχαήλ), Κώτσιος, Μπακαγιόκο, Πατσατζόγλου, Μπεσέρα, Γεωργίου, Ντε Βινσέντι, Μπουζίντ, Κεϊτά (67’ Τζάνης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply