Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Νίκη ..Ρέντη από την άσπρη βούλα…

Published

on

Το ματς της ημέρας έγινε στο γήπεδο του Μοσχάτου, όπου η Νίκη Ρέντη επικράτησε στα πέναλτι τον Ερασιτέχνη Ιωνικό με 8-7(3-3κ.δ., 4-4 παρ.) και πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού.

 

Συναρπαστικό παιχνίδι στην εξέλιξή του με τον Ιωνικό να προηγείται 2-0 με γκολ των Μαυρίδη(7′) και Κουμουλίδη (21′). Η Νίκη Ρέντη στη συνέχεια ήταν επιθετική και κατάφερε να φέρει «τούμπα» το ματς και να προηγηθεί 3-2 χάρη στα τέρματα των Δασκαλάκη(56′, 68′) και Κόντου(81′). Παρόλα αυτά οι Ερασιτέχνες του Ιωνικού με πέναλτι του Συμωνίδη στο 84′ έστειλαν το ματς στην παράταση. Εκεί Οι Νικαιώτες προηγήθηκαν 4-3 με το δεύτερο γκολ του Κουμολίδη, για να ισοφαρίσει στο 111′ ο Μάλαμας και να στήσει τις δύο ομάδες από τα έντεκα μέτρα. Εκεί πιο ψύχραιμοι οι Ρεντιώτες πήραν την νίκη με 8-7, αφού ευστόχησαν οι Κατσίκης, Χατηγεωργίου, Φακίνος, Α. Τσιρογιάννης, Μάλαμας, Νεοφώτιστος, Φράγκος και Χατζηγεωργίου, ενώ αστόχησαν οι Δασκαλάκης και Κόντος(αποκρούσεις Βασιλειάδη).

 

Ο Ιωνικός από την άσπρη βούλα σκόραρε με τους Συμωνίδη, Μαντούβαλο, Κουμουλίδη, Διάκο, Λαουτάρη, Κουτσουναμέντο και Κανταρά, ενώ αστόχησαν οι Κυρίτσης, Μαλιόρης και Μιχαλακάκος(αποκρούσεις Μαγκαφουράκη).

 

Καλός ο διαιτητής Ισάνογλου, που στο 74′ απέβαλε με απευθείας κόκκινη τους Κανταρά και Οσμανάι που συνεπλάκησαν.

 

ΕΡ. ΙΩΝΙΚΟΥ: Βασιλειάδης, Κουτσουναμέντος, Λαουτάρης, Δημητρακόπουλος, Μιχαλακάκος, Μαλιόρης, Κουμουλίδης, Μαντούβαλος, Παπαδάκος( 72′ Διάκος), Συμωνίδης, Μαυρίδης( 53′ Κανταράς)

 

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ: Μαγκαφουράκης, Φακίνος, Τσριγιάννης Β., Χατζηγεωργίου, Φράγκος, Δασκαλάκης, Χουζιούμης(70′ Μάλαμας), Οσμανάι, Νεοφώτσιρος, Κόντος, Μακρής(60′ Κατσίκης) .

Γράφει ο Φώτης Περιφάνης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply