Connect with us

Uncategorized

Νίκη με 2-0 οι “αμαζόνες” του Πανελευσινιακού..

Τα έβαλαν.. με τα δοκάρια στην Ν. Πέραμο τα κορίτσια της Ελευσίνας.

Published

on

Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας τα κορίτσια του Πανελευσινιακού επικράτησαν εύκολα του Άτταλου Νέας Περάμου με σκορ 2-0.

Η ομάδα της Ελευσίνας είχε καθολική υπεροχή σε όλο το διάστημα του αγώνα και το σκορ θα μπορούσε να αγγίξει και διψήφιο αριθμό τερμάτων χωρίς υπερβολή, αν τα δοκάρια από την μία ( πέντε τον αριθμό) και η αστοχία των κοριτσιών στην τελική προσπάθεια δεν φρόντιζαν γι’αυτό.

Η Μαρίνη στο 48’ άνοιξε το σκορ με υπέροχο σουτ κάνοντας το 1-0 και η Βαρασσά στο 70’ με εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Τα κορίτσια του Πανελευσινιακού είχαν σωρεία χαμένων ευκαιριών με τις Αλετρά, Αποστολοπούλου και Μαρίνη καθώς και πέντε δοκάρια με τις Καρόζη στο 19’, Αποστολοπούλου 35’ ( με απευθείας εκτέλεση φάουλ) , Αλετρά στο 42’ , Κακαράντζα στο 60’ και Βαρεσσά στο 77’.

Σε δηλώσεις της stoplekto.gr μετά το τέλος του αγώνα η αρχηγός της ομάδας του Πανελευσινιακού Ζήνα Καγκιά είπε χαρακτηριστικά:

Ήταν ένα φιλικό που η ομάδα έπαιξε σωστά, βγήκαν αρκετές φάσεις και ευκαιρίες και θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις το σκορ. Ήταν μια καλή προπόνηση για να αρχίσει η ομάδα να ρολάρει και να βγάλει αυτοματισμούς στο γήπεδο που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση.

** Έκτος αποστολής ήταν η Νικολαΐδη με διάστρεμμα, Κλιματσούδα, Βλάχου και Λουλούδη.

Η ομάδα της Αθηνάς Ρεντούμη το Σάββατο στις 20:00 στο γήπεδο της Αργυρούπολη θα αντιμετωπίσει της Αμαζόνες Λαύρας.

Πανελευσινιακός : ΜΕΛΑΚΗ Δ. , ΜΕΘΕΝΙΤΗ Μ. , ΚΟΥΛΟΥΜΑΣΗ Α. , ΚΑΓΚΙΑ Ζ. ,ΚΑΡΟΖΗ Σ. ΒΑΡΑΣΣΑ Σ. , ΚΑΚΑΡΑΝΤΖΑ Μ. , ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Σ. , ΚΥΡΟΥ Ο. , ΜΑΡΙΝΗ Μ. , ΑΛΕΤΡΑ Μ.

Γράφει η Σωτηρία Αποστόλου.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply