Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νέα μεγάλη νίκη για την Αργυρούπολη 2-0 τον Θρίαμβο Αθηνών

Published

on

Σερί νικών χτίζει η Αργυρούπολη που επικράτησε 2-0 στην έδρα της του Θριάμβου Αθηνών. Αυτή ήταν δεύτερη εντός έδρας διαδοχική επιτυχία για το συγκρότημα του Γιάννη Λεβέντη ύστερα από εκείνη κόντρα στον Χαραυγιακό πριν δύο εβδομάδες. Στην βαθμολογία, ο ΓΣΑ συγκεντρώνει 37 πόντους στην όγδοη θέση, ενώ ο Θρίαμβος υποχώρησε τέταρτος έχοντας 41 βαθμούς, όπως ο Πανερυθραϊκός.

Το σκορ άνοιξε στο 44′ ο Μαργιώτης εκμεταλλευόμενος την σύγχυση στα καρέ του Μπακόλα. Ο Δημήτρης Λεβέντης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Δημογιάννης έστειλε άθελα του την μπάλα στο δοκάρι και ο ακραίος οπισθοφύλακας έκανε το 1-0 από κοντά. Οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να ισοφαρίσουν στο 64′, όμως το σουτ του Τσοχαντάρη κατέληξε στο δοκάρι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 71′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κοκκινέλη, μια παράβαση που κέρδισε ο Βασίλης από τον Χατζίου. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σπανός είδε το φάουλ του να καταλήγει το δοκάρι στο 94′.

Διαιτητές: Σχίζας Κ., Σταύρογλου Δ., Καραμπέκιος Α.

Αργυρούπολη (Γιάννης Λεβέντης): Λεβέντης Δ.Ε., Τσάκαλος, Μπουσουλόπουλος, Γιαννίκος, Μαργιώτης (88′ Ακογλάνης), Κωνσταντινίδης (59′ Ντούβλης), Λεβέντης Δ.Ι., Υφαντής, Βασίλης (84′ Δομάζος), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.

Θρίαμβος (Γιάννης Κουσάνας): Μπακόλας, Χατζίου (73′ Εστυλιανίδης), Λιόσης (59′ Χανδρινός), Βαμβακερής, Σκόνδρας, Δημογιάννης, Αρώνης (55′ Κατσαρός), Χαζίσας, Τσοχαντάρης, Σπανός, Φατσέας.