Connect with us

slideshow

Μοιρασιά στην πρεμιέρα για Ακράτητο και Θύελλα Ραφήνας

Published

on

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Ακράτητος και Θύελλα Ραφήνας στο γήπεδο της Μαγούλας  παρουσία 300 και πλέον φίλων των δύο ομάδων.

Οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς ευνοήθηκαν από τον ισχυρό άνεμο που είχαν με το μέρος τους στο πρώτο μισό του αγώνα και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις να σημειώσουν τέρμα και να προηγηθούν αλλά στάθηκαν άτυχοι σε δυο περιπτώσεις. Στο 3’ ο Ζησούδης με εκτέλεση φάουλ σημάδεψε την συμβολή των δοκών του Κατσιούλη και στο 9’ ο Καλέμι είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του τερματοφύλακα της Θύελλας.

Την μεγάλη ευκαιρία να μπει μπροστά στο σκορ έχασε η Θύελλα όταν ο Χαρακτίδης στο 23’ εκτέλεσε το πέναλτι που υπέπεσε ο Καράπαπας ανατρέποντας τον Μαργέτη στην μεγάλη περιοχή στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σαββόπουλου.

Στο 36’ ο έμπειρος Καζαντζής «έκλεψε» με το κεφάλι την μπάλα ανάμεσα από τα στόπερ των «γηπεδούχων» πάτησε περιοχή γύρισε έξυπνα στον Ντούνη που δεν μπόρεσε από πλεονεκτική θέση να σκοράρει.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία, δοκάρι στο 73’ με βολίδα του Κατσούγκρη και μεγάλη ευκαιρία σε προσπάθεια του Καζαντζή που αποσόβησε πάνω στην γραμμή του τέρματος ο Καράπαπας.

Στο 82’ ο Παρασίδης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του «έσπασε» την μπάλα στην μικρή περιοχή αλλά οι συμπαίκτες του δεν ακολούθησαν την φάση χάνοντας την ευκαιρία να σκοράρουν.

Διαιτητής  ήταν ο Φώτης με βοηθούς τους Τακόπουλο και Πριώνα( Εύβοιας)

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ : Σαββόπουλος, Αγκάνοβ, Ζησούδης( 75΄Τσαλερίδης) Λαβρεντίεβ, Καράπαπας, Σιακαβάρας, Λούντζης( 88’ Πλαβούκος) , Καλέμι, Ντάμπος( 60’ Πουλής) , Γκότσης, Παρασίδης

ΘΥΕΛΛΑ : Κατσιούλης, Τσέλιος, Προδρόμου, Τασσόπουλος, Σερέτης, Ντούνης, Χαρακτίδης, Γεραγωτέλης( 67’ Μουλάκης) , Καζάντζης, Μαργέτης( 67’ Αθανασόπουλος ) , Δημεσπύρα ( 55’ Κατσούγκρης)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply