7ος Όμιλος

Μιχάλης: Τιμή μας που θα παίξουμε απέναντι στον Ηρακλη

Μιχάλης: Τιμή μας που θα παίξουμε απέναντι στον Ηρακλη

Μπορεί το πρωτάθλημα της Κυριακής να ξεκινήσει παρ’ όλα αυτά την Πέμπτη η Θύελλα Καμαρίου έχει ένα ακόμη ραντεβού με την ιστορία αφού θα υποδεχθεί τον ιστορικό Ηρακλή Θεσσαλονίκης για την πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η προετοιμασία των Καμαριανών συνεχίζεται πυρετωδώς με τον Κώστα Μιχάλη να βλέπει όλους τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν στο στο πρόγραμμα πλην του Δημητρακόπουλου.

Ο πρώην ακραίος μπακ του Κερατσινίου και του Ηρακλή Ψαχνών ταλαιπωρείται από ένα ράγισμα στον αστράγαλο με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 1 μήνα, χάνοντας και το ματς με το Αιγάλεω την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου.

Ο Κώστας Μιχάλης μίλησε στο sportcyclades.gr για το ματς με τον «Γηραιό» λέγοντας

»Εμείς θέλουμε να έχουμε μια αξιοπρεπή και αξιόλογη παρουσία στη φάση των ομίλων αρχη γινομένης από το ματς με τον Ηρακλή. Γνωρίζουμε τη δυναμική και τη ποιότητα που διαθέτει ο αντίπαλος, όμως, εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια για να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί από τον αγώνα. Είναι τιμή για όλους μας που θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μια ομάδα με την ιστορία και το όνομα του Ηρακλή».

Από το καράβι… στο γήπεδο

Σε άλλα θέματα που αφορούν το σύλλογο η αποστολή των Καμαριανών θα αναχωρήσει για τη Νάξο όπου θα γίνει το ματς την Τετάρτη, θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο του νησιού, ενώ, θα επιστρέψει το μεσημέρι της Πέμπτης στη Σαντορίνη πραγματοποιώντας αμέσως προπόνηση αφού ακολουθεί το ματς με το »Σίτι».

7ος Όμιλος

Αρθρα απο 7ος Όμιλος

Ο Χαραυγιακος ευχαριστει τον κόσμο και κατακρίνει τα μεμονωμένα επεισόδια

Κυριάκου Παντζαρίδη15/10/2018

Οι ευχαριστίες του Crimson Club για τους φίλους του ΠΟΑ

Κυριάκου Παντζαρίδη15/10/2018

Στην κορυφή των σκόρερ ο Θανόπουλος στον 7ο όμιλο

Κυριάκου Παντζαρίδη15/10/2018

Αιγάλεω: Ανεπιθύμητοι για εμάς ο Τσουκαλάς και οι βοηθοί του

Κυριάκου Παντζαρίδη15/10/2018

Φωνάζει η Κόρινθος για τη διαιτησία

Κυριάκου Παντζαρίδη15/10/2018

Παλτόγλου: Υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος

Κυριάκου Παντζαρίδη14/10/2018
error: Content is protected !!