Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με μαέστρο τον Ρούσεφ οι Άγιοι Ανάργυροι

Published

on

Με μαέστρο τον Ιβάν Ρούσεφ οι Άγιοι Ανάργυροι φιγουράρουν στην κορυφή του πρώτου ομίλου έχοντας εννέα βαθμούς και συγκάτοικο το Αιγάλεω. Οι ‘κυανέρυθροι’ ξεπέρασαν το εμπόδιο του Ολυμπιακού Λιοσίων στο Ίλιον με σκορ 3-1 και πρωταγωνιστή τον Βούλγαρο άσο. Στο 15′ τρύπωσε στα ‘ερυθρόλευκα’ καρέ και με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Στραβοκέφαλου άνοιξε το σκορ. Στο 30′ έκανε με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής το 2-0 και η Ένωση κατέβασε σταδιακά ρυθμό. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι στο δεύτερο μέρος και σκόραραν χάρις τον Καρύδη στο 53′ που σούταρε μέσα από την περιοχή για το 2-1. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Σαράντης απεσόβησε σε κόρνερ το πέναλτι του Κίτσιου και για ακόμη ένα παιχνίδι απέδειξε ότι παραμένει εγγύηση. Στο 60′ ο Μιρτσέα είχε δοκάρι για τον Ολυμπιακό με δυνατό σουτ και λίγο μετά ο Γιάκας είδε την δεύτερη κίτρινη για αντικανονικό μαρκάρισμα. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν ξανά και στο 85′ ο Καλογριάς πήρε πέναλτι και την απευθείας κόκκινη του Ξενάκη ως τελευταίου παίκτη. Ο Πλεξίδας σφράγισε το τελικό 3-1 από την άσπρη βούλα και την τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Με έντονα παράπονα προς το πρόσωπο του διαιτητή Γκαμάρη αποχώρησε από το γήπεδο ο σύλλογος των Λιοσίων.

Διαιτητές: Γκαμάρης, Γιαννουγλίδης, Κουτσόγιαννος.

Ολυμπιακός (Θανάσης Ψύλλιας): Στουραΐτης, Δούκας, Ευαγγελάτος, Ξενάκης, Γιάκας, Σαξανίδης, Κίτσιος, Ντατσιωνάκης, Δελόλμας (85′ Μπέκος), Μιρτσέα (80′ Καμαριάρης), Καρύδης (75′ Παπαδόπουλος).

Αγ.Ανάργυροι (Ανδρέας Μαντζούνης): Σαράντης, Βυζανιάρης, Γεωργίου (50′ Τούρλας), Μυστρίδης, Μεταλλινός, Σερδενές, Δημαράς (65′ Καλογριάς), Κοσμάς, Κοντογουλίδης (55′ Πλεξίδας), Ρούσεφ, Στραβοκέφαλος.