8ος Όμιλος

Με επιτυχία η κοπή πίτας στην Παλαιόχωρα

Με επιτυχία η κοπή πίτας στην Παλαιόχωρα

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Παλαιόχωρα έκανε γνωστό ότι πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με το δελτίο τύπου να αναφέρει:

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην εκδήλωση μας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου.
Κοντά βρέθηκε ο Δήμαρχος Αντώνης Περράκης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Πολύδωρος Μαρκουλάκης και Βαρδουλάκης Ιωάννης.
Την ομάδα πολιτικής Προστασίας.
Σύσσωμη η αντρική ομάδα με τους προπονητές μας Μαγκαφίνη Δημήτριο, Γεωργιάδη Ιωάννη και Μουτάκη Διονύση, ο προπονητής των ακαδημίων μας Τσαρτσίδης Βασίλης με ολα τα παιδιά από των ακαδημιων μας και φυσικά ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας.

Να ευχαριστούμε τον φούρνο της οικογένειας ΒΑΚΑΚΗΣ και τον φούρνο της οικογένειας Γιακουμάκη “ΑΝΑΤΟΛΗ”, για τις πεντανόστιμες βασιλόπιτες, το ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΠΟΡ, το ITALIAN FACTORY OUTLET και τον Μάρκο Χουμαδάκη για τα δώρα που μας προσέφεραν για τα φλουριά.
Τον Μανώλη Χαλακατεβακη και το Ράδιο Παλαιόχωρα για τις υπέροχες μουσικές του αλλά και τον Θοδωρή Ξενάκη για τις υπέροχες φωτογραφίες του.

Ραντεβού με όλους στις 24 Μαρτίου ημέρα Σάββατο, στην μεγάλη και ετήσια χοροεσπερίδα μας με τον ΣΤΕΛΙΟ ΒΑΜΒΑΚΑ και το συγκρότημα του.

8ος Όμιλος

Αρθρα απο 8ος Όμιλος

Ηλιόπουλος: Οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη στην ομάδα

Κυριάκου Παντζαρίδη20/09/2018

Στηρίζει Σταϊκο η Ερμιονίδα

Κυριάκου Παντζαρίδη20/09/2018

Συγχαρητήρια ανακοίνωση από Αχαρναϊκό-Ευχές σε Τζορμπατζίδη

Κυριάκου Παντζαρίδη19/09/2018

Οι αρχηγοί του Ιάλυσου

Κυριάκου Παντζαρίδη18/09/2018

Ευχαριστεί τον κόσμο της η Ερμιονίδα

Κυριάκου Παντζαρίδη18/09/2018

Δείτε την πρόκριση του ΟΦΙ κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης (vid)

Κυριάκου Παντζαρίδη17/09/2018
error: Content is protected !!