Connect with us

4ος Όμιλος

Μεγάλη νίκη για τον Εθνικό στο Ατσαλένιο

Published

on

Μεγάλη νίκη που του δίνει τη δυνατότητα να κοιτάζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία πέτυχε ο Εθνικός Πειραιά στο Ατσαλένιο επικρατώντας με 2-1 του ΠΟΑ φτάνοντας τους 22 βαθμούς και την 6η θέση. Το συγκρότημα του Θύμιου Γεωργούλη πατούσε καλύτερα στο α’ μέρος επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση κάνοντας το 0-1 στο 20′ όταν ο Στρατάκης με φάουλ από τα 30 μέτρα έκανε το 0-1

Στο 34′ έγινε το 0-2 όταν ο Παυλάκης με ψηλοκρεμαστό σουτ νίκησε το Γιαγκιόζη. Στο 44′ ο ΠΟΑ απείλησε όταν ο Σακλαμάκης πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή ωστόσο το σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από την εστία του Βουτσινά και ως αποτέλεσμα το 0-2 έμεινε μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος ο ΠΟΑ βελτιώθηκε, ομως ο Εθνικός ήταν η ομάδα που έχασε σημαντική ευκαιρία στο 60′ όταν το σουτ του Κομνηνού έφυγε άουτ. Στο 62′ ο προσφυγικός σύλλογος μείωσε όταν ο Ρουμπάκης με ωραίο σουτ μείωσε σε 2-1. Στο 67′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ρουμπάκη, ενώ στο 71′ ο Βουτσινάς αποσόβησε εκπληκτικά το σουτ του Ρουμπάκη.

Ο ΠΟΑ συνέχισε να έχει την υπεροχή ωστόσο στην μεγαλύτερη στιγμή που δημιούργησε στον αγώνα ο Χατζηανδρέου με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι στις καθυστερήσεις και το 1-2 παρέμεινε μέχρι τη λήξη.

Με την ήττα αυτή ο ΠΟΑ έμεινα στους 25 βαθμούς και την 4η θέση

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Γενιτσαρίδης, Ρουμπάκης, Χαρίτος, Αραβιάκης, Σταθόγλου, Βρετός, Χατζηανδρέου, Αμπντουραχμάνι, Μπουτσάκης(72΄ Πετράς), Σακλαμάκης(87΄ Γιαννόπουλος)

Εθνικός: Βουτσινάς, Στασίνος, Γερόλυμος, Βενέτης, Στρατάκης, Μαρτίνος, Κομνηνός(73΄ Φύτρος), Κατίδης, Μάναλης(90΄ Πασσάς), Λεωνιδόπουλος, Παυλάκης(35΄ Χατζησάββας)