Ε.Π.Σ.Π.

Μεγάλη επιτυχή η γιορτή της Ακαδημίας του ΑΟ Πειραιά

Μεγάλη επιτυχή η γιορτή της Ακαδημίας του ΑΟ Πειραιά

Από την διοίκηση του ΑΟ Πειραιά , λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση :

«Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η γιορτή της Ακαδημίας του ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑ στις αθλητικές εγκαταστάσεις Eleonas Football Club. Μικροί και μεγάλοι ποδοσφαιριστές των τμημάτων μας που έδωσαν το παρών από ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ – ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ – ΤΖΟΥΝΙΟΡ – ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ – ΠΑΙΔΙΚΟ, διαγωνίστηκαν με τα τμήματά τους και ανέδειξαν τις ποδοσφαιρικές αρετές τους, παίζοντας ελεύθερα, χωρίς τις παρατηρήσεις και τις υποδείξεις των προπονητών μας τουλάχιστον για αυτή μόνο την ημέρα…!!!
Οι αθλητές του ΠΑΙΔΙΚΟΥ μας, αντιμετώπισαν σε αγώνα τους μπαμπάδες μας και τους ποδοσφαιριστές του ΑΝΤΡΙΚΟΥ μας, το ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ μας αντιμετώπισε το ΤΖΟΥΝΙΟΡ, ενώ ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ και ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ παίξανε με τα τμήματά τους.
Σε όλους τους αθλητές που κατάφεραν να παρευρεθούν μοιράστηκαν αποχαιρετιστήρια δώρα, ενώ παράλληλα υπήρχε μπουφές και αναψυκτικά για όλους τους παρευρισκόμενους.
Οι προπονήσεις της Ακαδημίας του ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, θα συνεχιστούν έως και τέλη Ιουνίου. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αθλητές μας και τους αγαπητούς γονείς μας για την εμπιστοσύνη τους προς την Ακαδημία μας, το προπονητικό μας επιτελείο για όλη την επιτυχημένη προσπάθεια που κατέβαλλε καθ’όλη την σαιζόν, καθώς και την Διοίκηση του Σωματείου για την στήριξή του!!!
ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μία ομάδα, μία αληθινή οικογένεια…!!! »

Ε.Π.Σ.Π.

Αρθρα απο Ε.Π.Σ.Π.

Ελεύθεροι από τον ΑΟ Πειραιά τα αδέλφια Στέφα

Φώτη Περιφάνη18/07/2018

Σαμιώτης ο πρώτος στους Φιλάθλους

Φώτη Περιφάνη18/07/2018

Ανανέωσαν Τζανιδάκης και Αγγέλου στον Ερμή Κορυδαλλού

Αντώνη Δαρζέντα18/07/2018

Παραμένει ο βασικός κορμός στους Νέους Δραπετσώνας

Αντώνη Δαρζέντα18/07/2018

Τον νεαρό τερματοφύλακα Μπακαούκα απέκτησε η Άνω Νεάπολη

Αντώνη Δαρζέντα18/07/2018

Καταρραχιάς, Λουκίδης, Αγγελετόπουλος  ανανέωσαν στον Πανιώνιο Κερατσινίου

Αντώνη Δαρζέντα18/07/2018