Connect with us

kerberos

Λυσάρι απο τον Πατάκη

Φροντιστήριο, σεμινάριο και τούμπαλι.

Published

on

Σεμινάριο, φροντιστήριο και φροντιστήριο, σεμινάριο τους πάει τους διαιτητές στην ΕΠΣΔΑ η αρχιδιαιτητής της Ένωσης. Τους έχει τρελάνει στα προφορικά κάθε Δευτέρα για να είναι εντάξει και στην πρακτική εξάσκηση. Και τραβάει τα ξανθά πλούσια μαλλιά της που ακούει τα παράπονα των σωματείων για τον ένα μετά τον άλλο από τους… μαθητές της. Καλή η θεωρεία αλλά υστερεί φαίνεται η πράξη.

Ο Μπούρδος έπαιξε στο ένα ημίχρονο 70-30 την Αργώ και στο δεύτερο βγήκε μεταμορφωμένος. 90-10 σφύριζε υπέρ του Α.Ο Ελευσίνας. Και στο τέλος τον έβαλαν και οι δύο μπροστά και έβγαζαν ανακοινώσεις σε βάρος του. Ικανότητα πρέπει να διαθέτεις για να σε κατηγορούν και οι δύο.

Η Κασκαντίρη έβγαλε την κόκκινη κάρτα από το τσεπάκι και το χέρι της έπαθε αγκύλωση. Όποιον έβρισκε μπροστά της, του την έδειχνε με μεγάλη ευκολία. Της τελείωσαν οι παίκτες και την είδε μέχρι και ο προπονητής. Και το 3-1 έγινε σε λίγο διάστημα 4-5. Και η Πανελευσινιακή Ένωση είναι η δεύτερη φορά που φωνάζει για τη διαιτησία.

Ο Στρατής τα πήγε περίφημα στο Πανελευσινιακός- Ελευσινιακός αλλά του… στράβωσε(;) μια φάση, που ήταν όμως όλα τα λεφτά. Γιατί αν πράγματι έχει γίνει χέρι- όπως ισχυρίζεται ο Ελευσινιακός και επικαλείται το βίντεο του αγώνα- τότε το παιχνίδι ενδεχομένως να έπαιρνε άλλη τροπή με πέναλτι και αποβολή.

Προβλέπω τα φροντιστήρια να εντατικοποιούνται από την ξανθιά αρχιδιαιτητίνα και να τους δίνει και φυλλάδια για το σπίτι για να συμπληρώνουν ασκήσεις. Μέχρι και λυσάρι από την Πατάκη θα πάνε να πάρουνε οι διαιτητές.

” Ο Κέρβερος”

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply