Connect with us

Uncategorized

Κυριακουλέας αντί Παραρά στην Ηλιούπολη…

Published

on

Η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή τεχνικού, με σκοπό να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα.. Ετσι, αντί του Παραρά, αναλαμβάνει ο Κυριακουλέας, παλιός ποδοσφαιριστής της Ηλιούπολης.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Γ.Σ. Ηλιούπολης ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Παύλου Κυριακουλέα ως νέο τεχνικό της ομάδας μας. Ο κος Κυριακουλέας είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Γ.Σ.Η. και κάτοικος της πόλης μας. Θεωρούμε πως αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον πάγκο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας και θα χτίσει τις κατάλληλες βάσεις ώστε η Ηλιούπολη να επιστρέψει τα επόμενα χρόνια σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Βοηθός του θα είναι ο επίσης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ηλιούπολης και κάτοικος της πόλης μας, Κώστας Αρβανίτης, ο οποίος έχει διατελέσει με επιτυχία προπονητής σε όλα τα ποδοσφαιρικά τμήματα του Γ.Σ.Η.

 

Ευχαριστούμε τον Νίκο Παραρά για τη συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα. Στο μεταξύ, αποχωρεί προσωρινά και ο γυμναστής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Χρήστος Χριστόπουλος, ο οποίος ξεκίνησε σεμινάρια προπονητικής και του ευχόμαστε σύντομα να επιστρέψει στον Γ.Σ.Η.».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply