Connect with us

4ος Όμιλος

Κυπελλούχος ΕΠΣΑΝΑ η Τρίγλια, 1-0 τον Νικολακάκη!

Published

on

Το τέρμα που σημείωσε ο Μιχάλης Παπαδόπουλος στο 78′ ήταν αρκετό για να χαρίσει το 13ο Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ στην Τρίγλια Ραφήνας η οποία πανηγυρίσει για πρώτη φορά την κατάκτηση του συγκεκριμένου τροπαιου. Οι ‘κιτρινόμαυροι’ επικράτησαν στον μεγάλο τελικό με 1-0 του ΑΠΟ Νικολακάκη και έφτασαν στην επίτευξη του πρώτου στόχου για τη φετινή σεζον. Το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα παρότι δεν πραγματοποίησε την εμφάνιση που θα ήθελε, κατάφερε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Κυπέλλου, βάζοντας τέλος στην κατάρα που ήθελε την Τρίγλια κάθε φορά που πήγαινε στον τελικό κατά το παρελθόν (4 φορές ) να μην το έχει κατακτήσει. Από την άλλη, ο ΑΠΟ Νικολακάκης στάθηκε αρκετά καλά δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες όμως δεν μπόρεσε να γευτεί τη χαρά τη νίκης.

Στο α’ μέρος οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και έχασαν την πρώτη ευκαιρία στο 8′ με τον Μέγα καθώς το σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ. Στο 11′ το σουτ του Κόντι απέκρουσε ο Κολιάκης, ενώ στο 16′ ο Δημιζας αντέδρασε σωστά στο σουτ του Μουκάνη. Στο 34′ ο Κόντι έπαιξε το 1-2 με τον Βασιλείου όμως ο τελευταίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Κολιάκη που δήλωσε παρών και πάλι. Στο 42′ ο Κότσι σέντραρε όμως η κεφαλιά του Σαγανά πέρασε άουτ. Στην επανάληψη, οι παικτες του Κώστα Βρεττού μπήκαν πιο δυνατοί και έχασαν σημαντική ευαιρία στο 51′ όταν το σουτ του Μουκάνη πέρασε άουτ. Στο 60′ ο Πανίδης έκανε τη σέντρα με τον Δήμιζα να απομακρύνει δύσκολα την κεφαλιά του Πιτσούνη. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής λίγα λεπτά αργότερα σουταρε με τον Δήμιζα να διώχνει και πάλι. Στο 77′ η Τριγλία κατάφερε να ανοίξει το σκορ καθώς ο Βασιλείου έβγαλε φάτσα με το τέρμα τον Παπαδόπουλος, και ο νεαρός επιθετικός με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0 χαρίζοντας το Κύπελλο στην ομάδα της Ραφήνας.

Μέτρια η διαιτησία της Αντωνίου και των βοηθών της

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας) Δήμιζας, Σολδάτος, Μειμάρογλου, Δάρρας, Τσέπας, Σκαφίδας, Μέγας, Κόντη (67′ Καραδέμητρος), Κότσι, Βασιλείου (89′ Σιάννης), Σαγανάς (65′ Παπαδόπουλος).

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Κώστας Βρεττός) Κολλιάκης, Δαμιανίδης, Νίκας, Παπαδόπουλος, Τσαπανίδης (50′ Παπιδάκης), Τερζίεφ (41′ λ.τρ. Πανίδης), Καλέρης (84′ Νταγιάντας), Μητσέας, Εγιουρούμ, Πιτσούνης, Μουκάνης.