Connect with us

stoplekto

Κράτησε..και στον Πύργο ο Μανδραϊκός…

Published

on

Αλώβητος και από τον Πύργο έφυγε ο Μανδραϊκός ο οποίος απέσπασε λευκή ισοπαλία απο τον τοπικό Πανηλειακό που αγωνίζεται σε ανώτερη κατηγορία.

Οι δύο ομάδες στάθηκαν καλά στο γήπεδο ενώ δεν έλειψαν και τα σκληρά μαρκαρίσματα αλλά σε καμία περίπτωση αντιαθλητικά.

Καλύτερες στιγμές ήταν για τον Πανηλειακό, στο 35′ που μετά από έξοχη ομαδική αντεπίθεση ο Βατσής βρέθηκε τετ-α-τετ αλλά πλάσαρε άτσαλα, άουτ, ενω στο 65′ και 75′ τα σουτ των Λώττα, Μπράβου εξουδετέρωσε με επεμβάσεις ο Τζουραμάνης.

Ο Μανδραϊκός δημιούργησε ευκαιρίες και θα μπορούσε να «κλέψει» ακόμη και τη νίκη αν ήταν πιο προσεκτικοί οι επιθετικοί του.

 

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Ταφαρλής, Σωτηρόπουλος, Μαζιώτης, Ακπαρίδης, Βατσής, Κάλφας, Γήττας, Καφαντάρης, Μπράβος, Κυριακίδης.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Λώττας, Κρυστάλλης, Θεοδωρακόπουλος, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Τριγάζης, Δημόπουλος.

Μανδραικός: Τζουραμάνης, Παπουτσής, Μαρκάκης, Παπαναγιώτου, Χέλης, Αράπογλου, Μειμαρίδης, Τουρνάς, Φώσκολος, Αλημπάς, Πετρόφ.

Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν και οι: Ραπτόπουλος, Κάτσος, Χειμωνίδης, Τσουκαλάς, Ζουραβλιοφ, Δήμος, Ηρ. Γεωργιάδης, Κωνσταντόπουλος, Λιοσάτος, Πλαβούκος, Γκαβζίδης, Π. Γεωργιάδης, Τσορτανίδης, Κανάκης, Μόρφας.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply