Connect with us

Γ Εθνική

Κούγιας «Κάντε υπομονή, η ώρα της δικαίωσης μας είναι πολύ κοντά».

Published

on

Για την απόφαση που εκκρεμεί για την Παναχαϊκή έκανε λόγο ο πρόεδρος της ομάδας, Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωση του.

Αναλυτικά:

«Θέλω να απευθυνθώ προς όλους τους οπαδούς μας αλλά και προς τους 500.000 Αχαιούς γιατί γνωρίζω την καθημερινή τους αγωνία για το ποια θα είναι η απόφαση της επιτροπής εφέσεων μετά την σκευωρία των Τσακογιάννη , Σταθάκη, Τραυλού και λοιπών εις βάρος της ποδοσφαιρικής μας ομάδας και εμού.

Είμαι ποινικολόγος 37 χρόνια, έχω συμμετάσχει προσωπικά σε περισσότερες από 19.500 ποινικές δίκες, εκ των οποίων 8.500 κακουργήματα, έχω επίσης συμμετάσχει σε 657 δίκες για ανθρωποκτονία και θέλω να γνωρίζετε ότι ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω δει αθώο άνθρωπο να καταδικάζεται.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι η καθαρότερη ελληνική ποδοσφαιρική εταιρία και εγώ έχω δώσει επί 15 ολόκληρα χρόνια προσωπικούς αγώνες με μεγάλο προσωπικό και οικονομικό κόστος για να απολαύσουν οι οπαδοί όλων των ομάδων καθαρά και τίμια πρωταθλήματα και για αυτό το λόγο είμαστε βέβαιοι ότι η σκευωρία θα καταρρεύσει και οι σκευωροί θα μείνουν για όλη τους την ζωή έκθετοι τόσο στην ελληνική κοινωνία όσο και οπουδήποτε αλλού υπάρχει ποδόσφαιρο.

Είμαστε βέβαιοι ότι η απόφαση της επιτροπής εφέσεων θα αποδώσει αυτή την ίδια πραγματικότητα που συνοδεύει και την ΠΑΕ Παναχαϊκή τα τελευταία 2,5 και εμένα σε όλη μου την ζωή.

Κάντε υπομονή, η ώρα της δικαίωσης μας είναι πολύ κοντά».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply