6ος Όμιλος

Κουρμπανάς: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια»

Κουρμπανάς: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια»

Ο νέος προπονητής του Εθνικού, Νίκος Κουρμπανάς, στην πρώτη του εμφάνιση στον πάγκο του Εθνικού που στέφθηκε από εκτός έδρας νίκη, λίγο μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε αποκλειστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

» Ήταν ένα παιχνίδι αγχωτικό, με τη λογική ότι η ομάδα έπρεπε να κερδίσει οπωσδήποτε ενώ εμείς είχαμε το σχετικό άγχος. Προηγηθήκαμε με 1-0 και θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο με τις 3-4 κλασσικές ευκαιρίες που χάσαμε, όσο όμως το παιχνίδι παραμένει στο 1-0 τα πόδια όπως είναι λογικό βαραίνουν.

Δεν μπορώ να πω πως απειληθήκαμε αλλά όταν το παιχνίδι είναι 1-0 υπάρχει πάντα ο κίνδυνος. Ευτυχώς στο τέλος βάλαμε και το 2ο γκολ ενώ πιο πριν είχαμε χάσει 2-3 πολύ μεγάλες και κλασσικές ευκαιρίες κι έτσι πήραμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, φαίνεται όμως πως η ομάδα έχει το σχετικό άγχος και είναι φυσιολογικό αυτό, θα δούμε πως μπορεί να το ξεπεράσει αυτό προκειμένου να είμαστε πιο φρέσκοι στη συνέχεια. Θα ήθελα, τέλος, να ευχαριστήσω τον κόσμο του Εθνικού που με την θερμή του παρουσία βοήθησε σημαντικά την ομάδα.»

6ος Όμιλος

Αρθρα απο 6ος Όμιλος

Σπάθας: «Aφιερωμένη η παραμονή σε όσους δεν μας πίστεψαν»

Κυριάκου Παντζαρίδη26/04/2018

Εθνικός Πειραιά: Ενημέρωση προς τους παλαίμαχους ενόψει μπαράζ

Κυριάκου Παντζαρίδη25/04/2018

17.00 ξεκινούν τα Play off ανόδου της Γ’ Εθνικής

Κυριάκου Παντζαρίδη23/04/2018

Παντελίδης: «Ο Ιωνικός είναι το σπίτι μου»

Κυριάκου Παντζαρίδη21/04/2018

Σπάθας: «Διαψεύσαμε τις κασσάνδρες»

Κυριάκου Παντζαρίδη21/04/2018

Λουτράκι: Η αποτίμηση της σεζόν και ευχαριστίες στους υποστηρικτές της φετινής προσπάθειας

Κυριάκου Παντζαρίδη20/04/2018
error: Content is protected !!