8ος Όμιλος

Κουντουριώτης η επόμενη αρχηγική ανανέωση στον Χαραυγιακό

Κουντουριώτης η επόμενη αρχηγική ανανέωση στον Χαραυγιακό

Στον Χαραυγιακό φροντίζουν να ολοκληρώσουν όλα τα εσωτερικά θέματα που αφορούν τους παίκτες του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού, προκειμένου, στη συνέχεια να μελετηθεί σε ποιες θέσεις ακριβώς η ομάδα θα χρειαστεί ενίσχυση ώστε η διοίκηση να κινηθεί αναλόγως.

Πάνω σε αυτό το μήκος κύματος κινήθηκε και προ μερικών ωρών η διοίκηση Φύτρου, διατηρώντας στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου έναν ποδοσφαιριστή που αποτελεί γέννημα θρέμμα του συλλόγου, έχοντας κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήμα στους «νερατζούρι».

Συγκεκριμένα, μετά από εισήγηση των κ. Ρόπα και Ζυγούρη, και έπειτα από πρόταση που έγινε από το διοικητικό συμβούλιο αποφασίστηκε ο Γιώργος Κουντουριώτης να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Χαραυγιακού και τη νέα σεζόν.

Οι δυο πλευρές συναντήθηκαν αργά το βράδυ της Δευτέρας και με συνοπτικές διαδικασίες έδωσαν τα χέρια, ώστε, να συνεχίσουν μια συνεργασία που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια.

Ο Κουντουριώτης ήταν ένα από τα καλύτερα εργαλεία που βρίσκονταν στην περσινή καλοδουλεμένη μηχανή του Χαραυγιακού, με την πίστη στις δυνατότητες του να είναι εμφανής, από τη θέληση του τεχνικού επιτελείου, να μείνει και στο φετινό ρόστερ.

Αρθρα απο 8ος Όμιλος

Τέλος και ο Διγκοζης

Κυριάκου Παντζαρίδη25/09/2018

Ηλιόπουλος: Οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη στην ομάδα

Κυριάκου Παντζαρίδη20/09/2018

Στηρίζει Σταϊκο η Ερμιονίδα

Κυριάκου Παντζαρίδη20/09/2018

Συγχαρητήρια ανακοίνωση από Αχαρναϊκό-Ευχές σε Τζορμπατζίδη

Κυριάκου Παντζαρίδη19/09/2018

Οι αρχηγοί του Ιάλυσου

Κυριάκου Παντζαρίδη18/09/2018

Ευχαριστεί τον κόσμο της η Ερμιονίδα

Κυριάκου Παντζαρίδη18/09/2018
error: Content is protected !!