Connect with us

slideshow

Κοντά στην άνοδο ο Άφοβος – Πολλά επεισόδια και διακοπή

Published

on

Απίστευτα επεισόδια εκτυλίχθηκαν στο Περιστέρι όπου Άφοβος και Άγιος Θωμάς διασταύρωσαν τα ξίφη τους με φόντο την άνοδο στην Α’ κατηγορία της Αθήνας. Οι δύο ομάδες έπαιξαν ένα ημίχρονο αφού είχαμε ρίψεις αντικειμένων και συμπλοκές οπαδών στην εξέδρα αλλά και εκτός του γηπέδου Ηφαίστου με αποτέλεσμα να οδηγηθεί ο διαιτητής Παπαπέτρου στην οριστική διακοπή. Η αστυνομική δύναμη που βρέθηκε εκεί δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλεια ποδοσφαιριστών, διαιτητών και φιλάθλων και εκκένωσε το γήπεδο για την έναρξη του δευτέρου μέρος αλλά χωρίς αντίκρυσμα.

Από την αρχή ”παρατράγουδα”…

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού μερίδα οπαδών του Αγίου Θωμά προσπάθησε να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, όμως η αστυνομική δύναμη τους εμπόδισε και εκείνοι αντέδρασαν. Η πόρτα της εισόδου κλείδωσε, λίγα άτομα παρέμειναν εκτός και το παιχνίδι ξεκίνησε στην ώρα του. Το 2-0 από τον Καργιώτη στο 33′ έφερε την διακοπή μετά από ρίψη αντικειμένων, μεταξύ και ενός καθίσματος, όμως μετά από τέσσερα λεπτά το παιχνίδι συνεχίστηκε. Το ημίχρονο έκλεισε 2-1 υπέρ του Άφοβου, οι παίκτες κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια, όμως κάποιοι οπαδοί της ομάδας από το Γουδί προσπάθησαν να μπουν μέσα. Ένας τα κατάφερε και κατευθύνθηκε προς τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Κώστα Χρυσικό, ο οποίος τον χτύπησε για να προφυλαχθεί αλλά αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά, ο ρέφερι Παπαπέτρου προσπάθησε να το συνεχίσει μετά από 45 λεπτά, όμως η αστυνομία δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλεια, παρά την εκκένωση, όλων όσων αγαπούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Το βάρος πέφτει πλέον στην ΕΠΣ Αθηνών ώστε να ορίσει το δεύτερο μέρος που θα κρίνει την άνοδο.

Καργιώτης για φίλημα!

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Καργιώτης οδηγούσε τον Άφοβο στα σαλόνια της Αθήνας αφού κόντρα στην ροή της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ στο 29′ έπειτα από μακρινή μπαλιά του Χνάρη και σουτ στη γωνία του Χρυσικού που φέρει ευθύνη στο γκολ. Ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το 2-0 στο 33′ με κεφαλιά ύστερα από κλέψιμο και σέντρα του Κωστάλα. Σε εκείνο το σημείο είχαμε την διακοπή τεσσάρων λεπτών αλλά με την σέντρα οι ”πορτοκαλί” μείωσαν με διπλή προσπάθεια του Δημήτρη Θύμιου που εκμεταλλεύτηκε αρχικά την κεφαλιά πάσα του Αναστασάκη και την απόκρουση του Χρυσικού. Μάλιστα, ο Άγιος Θωμάς θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 25′ αλλά την κεφαλιά του Αναστασάκη σταμάτησε πάνω στην γραμμή ο Μυλωνάς.

Διαιτητές: Παπαπέτρου, Τσολάκης, Τουμπακάρης.

Άφοβος (Αυγέρης Πάσχος): Χρυσικός, Μυλωνάς, Μουδάτσος, Ξούρας Γ., Χνάρης, Γεωργιάδης, Καργιώτης, Χριστοφορίδης, Κωστάλας, Ηλιόπουλος, Σαλίτα.

Άγ.Θωμάς (Κώστας Τσινιάς): Χρυσικός, Ζαρκαδούλας Φ., Αλικάι, Γεωργιάδης, Θύμιος Γ., Σούφλας, Θύμιος Δ., Χάβος, Κατσαρός, Τσινιάς, Αναστασάκης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply