5ος Όμιλος

Καλύκας: Γνωρίζω που έχω έρθει

Καλύκας: Γνωρίζω που έχω έρθει

Ο νέος προπονητής των «Βυσσινί» μιλάει στην ‘ΩΡΑ των σπορ’ για τους λόγους που απάντησε θετικά στην πρόταση της διοίκησης

Το έργο που αναλαμβάνει είναι αρκετά δύσκολο αφού η Προοδευτική πέρα από τους υψηλούς στόχους που θέτει, ανεξάρτητα από την κατηγορία που συμμετέχει, προέρχεται από τρια συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ΕΠΣ Πειραιά.

Παρ’ όλα αυτά, ο Δημήτρης Καλύκας που αποτελεί τον αντικαταστάτη του Θοδωρή Γκάτζιου δηλώνει μέσω της ‘ΩΡΑΣ των σπορ’ έτοιμος στη νέα πρόκληση που παρουσιάζεται στην καριέρα του.

Ο διπλωματούχος προπονητής αναφερόμενος στους λόγους που απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατέθεσε η διοίκηση Λεμονή τόνισε:

»Ανέλαβα την ομάδα σε μια δύσκολη κατάσταση αφού προέρχεται από δυο ήττες στο πρωτάθλημα. Γνωρίζω πολύ καλά ότι αυτά τα αποτελέσματα δεν αντικατοπτρίζουν την ποιότητα της ομάδας. Όλοι έχουμε ευθύνη σε αυτό το κομμάτι. Γνωρίζω την ιστορία της Προοδευτική όμως είναι μια καινούργια ομάδα και δεν έχει σχέση με την περσινή σεζόν. Υπάρχουν 5 παίκτες από το περσινό έμψυχο δυναμικό και το ρόστερ είναι νεανικό σε θέμα εμπειρίας και ηλικιών. Οφείλουμε να προσπαθήσουμε περισσότερο απ’ όσο πρέπει γιατί η ιστορία της Προοδευτικής είναι μεγάλη».

Ερωτηθείς για το ματς που ακολουθεί με τον ΠΟΑ ο Καλύκας είπε:

»Οφείλουμε να ξεκινήσουμε την προσπάθεια αυτή από ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει θετικά αποτελέσματα. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι εκείνη του Ατσαλένιου. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα σε αυτό το κομμάτι, περισσότερο στην τακτική, γιατί η περίοδος δεν μας επιτρέπει να ασχοληθούμε με θέματα φυσικής κατάστασης. Στόχος αποτελεί το θετικό αποτέλεσμα για να κοιτάξουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία η τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Αρθρα απο 5ος Όμιλος

Η Παλαιόχωρα ευχαριστεί τον κόσμο της και το Κερατσίνι

Κυριάκου Παντζαρίδη22/10/2018

Εθνικός Πειραιά-Ατρόμητος Πειραιά 2-1 (vid)

Κυριάκου Παντζαρίδη22/10/2018

Ευχαριστίες από ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Κυριάκου Παντζαρίδη22/10/2018

Πίτσος: Έπαιξαν δυο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος (vid)

Κυριάκου Παντζαρίδη22/10/2018

Μάγγος: Παιχνίδι γιορτή για το ποδόσφαιρο (vid)

Κυριάκου Παντζαρίδη22/10/2018

Γιούχτας-ΟΦΙ 0-0 (vid)

Κυριάκου Παντζαρίδη22/10/2018
error: Content is protected !!