4ος Όμιλος

Καλεσμα σε επενδυτές ο Ιωνικος-Παιζει μπαραζ για την άνοδο στην Football League

Καλεσμα σε επενδυτές ο Ιωνικος-Παιζει μπαραζ για την άνοδο στην Football League

Με επίσημο έγγραφο που απέστειλε σήμερα η ΕΠΟ στους δευτεραθλητές της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 γνωστοποιεί ότι ανοίγει ο δρόμος για την κάλυψη της μίας (1) κενής θέσης που υπάρχει στην Football League για το προσεχές πρωτάθλημα.

Διευκρινίζεται ότι για να δηλώσει υποψηφιότητα κάθε μία εκ των τεσσάρων υποψήφιων ομάδων θα πρέπει να απαντήσει επίσημα στην ΕΠΟ μέχρι τις 17 Αυγούστου και ώρα 15.00 έχοντας παράλληλα καταθέσει εγγυητική αξίας τριακοσίων χιλιάδων ευρω (300.000 ευρώ).

Αν υπάρχει μόνο μία υποψήφια ομάδα, ανεβαίνει απευθείας, αν υπάρχουν δύο θα διεξαχθεί μονός αγώνας μπαραζ σε ουδέτερο γήπεδο κι αν οι ομάδες είναι τρεις ή τέσσερις θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για τον τρόπο διεξαγωγής των μπαράζ, με τις λεπτομέρειες να μην γνωστοποιούνται ακόμα.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ/ΕΠΕΝΔΥΤΗ!

Ο Ιωνικός, σε αυτό το εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα, κάνει ανοιχτό κάλεσμα σε οποιονδήποτε επιθυμεί να αναλάβει την ομάδα. Είναι γνωστό πως μια ομάδα με την ιστορία, τον κόσμο και το γήπεδο του Ιωνικού, αποτελεί «μαγαζί γωνία» για κάθε άνθρωπο του ποδοσφαίρου, την στιγμή που επίσημα δεν υπάρχει το παραμικρός χρέος!!

Ο Ιωνικός δίνει ραντεβού με την ιστορία του, και καλεί κάθε επιφανή Ιωνικό να δηλώσει «παρών», αλλά και κάθε πιθανό ενδιαφερόμενο να βρεθεί μπροστά και να ηγηθεί μια παραδοσιακά μεγάλης δύναμης του Ελληνικού ποδοσφαίρου!

4ος Όμιλος

Αρθρα απο 4ος Όμιλος

Σούπερ προσφορά από τους Φουρνους ‘Ήπειρος’ και στη Βασιλόπιτα

Κυριάκου Παντζαρίδη18/01/2018

Οι διαιτητές στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής (1η αγων.)

Κυριάκου Παντζαρίδη27/09/2017

Ομάδα υψηλών προδιαγραφών με την προσθήκη Γκουτσούλα ο Αρης Πετρούπολης

Κυριάκου Παντζαρίδη25/09/2017

Ο Μεζίνη στο Άργος

Κυριάκου Παντζαρίδη23/09/2017

Ενημέρωση για τα διαρκείας από Αιολικό

Κυριάκου Παντζαρίδη22/09/2017

Στον Ερμή Κιβερίου ο Παλιγγίνης

Κυριάκου Παντζαρίδη22/09/2017
error: Content is protected !!