Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καθάρισε την Ηλιούπολη ο Όμιλος Περιστερίου

Published

on

Σε ένα ωραίο παιχνίδι ο Όμιλος Περιστερίου επικράτησε σχετικά εύκολα εντός έδρας της Ηλιούπολης με 3-0. Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο ενώ λίγες ήταν οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πήραν φωτιά και άνοιξαν το σκορ στο 48′ με τυχερό τρόπο αφού ο Ζαμπαράς έστειλε τη μπάλα άθελα του στα δίχτυα της ομάδας του με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ιατρούδη. Στο 65′ ήρθε το 2-0 από ωραία ατομική ενέργεια του Χέλμη που ξεκίνησε τη προσπάθεια του πίσω από το κέντρο. Το τελικό 3-0 ήρθε στο 83′ από ωραία προσπάθεια και πλασέ του Σάββα Ηλιάδη που έφτασε τα 14 τέρματα στο πρωτάθλημα. Έτσι οι ”ροσσονέρι” ισοβαθμούν πλέον στη τρίτη θέση με Πανερυθραϊκό και Χαλάνδρι έχοντας 43 πόντους ενώ οι κυανέρυθροι παρέμειναν ενδέκατοι με 34 βαθμούς αφού ηττήθηκαν Ήφαιστος Περιστερίου και Ολυμπιακός Λιοσίων.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Τζάκος, Νικολάδος.

Όμιλος (Σάκης Σάσσαλος): Περτσάς, Ιατρούδης (72′ Πλέστης Χ.), Αργυρός, Θανόπουλος, Χρόνης, Λαγκαδινός (83′ Πρίγγουρης), Μπόσιος, Χέλμης, Παπαναστασίου, Ηλιάδης, Λιαγκόζης (46′ Πλέστης Π.).

Ηλιούπολη (Μιχάλης Δωματιώτης): Κωνσταντάρας (4ο’ λ.τρ. Γουλής), Ζιαμπάρας (60′ Αγοραστός), Γάγγος, Χουχουλής, Ξένος, Κάππος, Ζουμπουνέλης, Εστυλιανίδης, Ορφανός (46′ Στεφάνου), Δωματιώτης, Γεμιστός.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply