Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καθάρισε ο Νησαριώτης – Στο νοσοκομείο ο Χατζηστεφάνου

Published

on

Έχοντας ξανά πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Θοδωρή Νησαριώτη, η Νέα Ιωνία επικράτησε της Διάνα Ηλιούπολης πιο εύκολα απ’ότι μαρτυρά το τελικό 2-1. Οι ‘κυανοκίτρινοι’ άνοιξαν το σκορ στο 26′ με ωραία ενέργεια του αρχηγού τους και συνέχισαν να κυνηγούν περισσότερα τέρματα. Από την άλλη πλευρά, οι ‘κόκκινοι’ δεν ήταν σε καλή μέρα, ενώ στο 79′ έπαθαν ένα ομαδικό σοκ. Ο Χατζηστεφάνου προσγειώθηκε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο και αποχώρησε για το νοσοκομείο λίγο μετά τον τραυματισμό του στο 78′ έχοντας πρόβλημα στην μέση. Ο 27χρονος επιθετικός θα παραμείνει για παρακολούθηση απόψε και από αύριο Δευτέρα θα υπάρξουν εξελίξεις. Το παιχνίδι άρχισε ξανά και στο 85′ ο Ζυγούρης τροφοδότησε σωστά τον Νησαριώτη που πλάσαρε για το 2-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Μαρτζέλο στο 92′.

Διαιτητές: Σύψας Ι., Ταμάλης Μ., Καραγιαννίδης Ι.

Νέα Ιωνία (Γιώργος Καρατζάς): Παναγιωτόπουλος, Χρούσης (88′ Τσικρικάς), Καψιόχας, Ξένος, Ταράτσας, Μουρούτης, Πρισιμιτζής, Βογατσάς Κ. (64′ Μιχαλάρης), Νησαριώτης, Ζυγούρης, Σικόλας (46′ Κουτσιούμπας).

Διάνα (Γιάννης Ταπραντζής): Κόρρας, Βογιατζόπουλος, Λουτσάι, Μπελέρης, Απέργης Α., Βιτωράτος, Καλουδιώτης, Σταθακόπουλος (70′ Τσαβαλιάς), Παππάς, Μπαλαφούτης Χ. (69′ Μπαλαφούτης Α.), Χατζηστεφάνου (79′ λ.τρ. Μαρτζέλος).