6ος Όμιλος

Καβακάς: «Μας ενδιαφέρει μόνο το ματς της Κυριακής»

Καβακάς: «Μας ενδιαφέρει μόνο το ματς της Κυριακής»

Τις πρώτες δηλώσεις του ως προπονητής της Ρόδου έκανε ο Τίμος Καβακάς, τονίζοντας πως στην παρούσα φάση, δεν σκέφτεται τίποτα άλλο από τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής:
«Αυτό που μας ενδιαφέρει τη δεδομένη στιγμή είναι το παιχνίδι της Κυριακής. Η ομάδα έχει πετύχει μία εκτός έδρας νίκη και θέλουμε να συνεχίσουμε, να διπλασιάσουμε τις επιτυχίες και από εκεί και πέρα να καθίσουμε, να δούμε κάποια πράγματα που έχουμε στο μυαλό μας και να πράξουμε για το καλύτερο της Ρόδου. Αυτή τη στιγμή δεν μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο πέρα από το παιχνίδι της Κυριακής».
Για το κατά πόσο πιστεύει στις δυνατότητες και τη φετινή προοπτική της ομάδας:
«Ασφαλώς και πιστεύω στις δυνατότητες της Ρόδου. Δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία να έρθω σε μία ομάδα αν δεν πίστευα πως έχει δυνατότητες. Έχει γίνει δουλειά από τον προκάτοχό μου και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, ώστε να μπορέσουμε να πλησιάσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, γιατί τα παιχνίδια είναι πολύ λίγα φέτος, την κορυφή. Είναι δύσκολο, όμως είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Είμαι πεπεισμένος για την αξία των ποδοσφαιριστών μου».
Το μήνυμά του στον κόσμο ενόψει του παιχνιδιού με τον Ιωνικό:
«Παίζουμε με μία ομάδα που το όνομά της και μόνο λέει πολλά, μία ομάδα που θα έρθει να αγωνιστεί για την επιβίωσή της, καθώς έχει μείνει αρκετά πίσω. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι. Θέλουμε ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται από το καλοκαίρι. Στη Ρόδο υπάρχει υγεία, καλή οργάνωση και πιστεύω πως όποια ομάδα διαχειριστεί καλύτερα τις αναποδιές και έχει ηρεμία, θα είναι και η πρωταθλήτρια».

6ος Όμιλος

Αρθρα απο 6ος Όμιλος

Ελεύθερος ο Παπασπύρος από το Κερατσίνι

Κυριάκου Παντζαρίδη16/06/2018

Τέλος ο Νικολόπουλος από την Προοδευτική

Κυριάκου Παντζαρίδη16/06/2018

Η νέα διοίκηση του Ιάλυσου

Κυριάκου Παντζαρίδη15/06/2018

Κοιτάει Γούλα ο Διαγόρας

Κυριάκου Παντζαρίδη15/06/2018

Ελεύθερος ο Γ. Μητρόπουλος από τον Ατρόμητο Πειραιά

Κυριάκου Παντζαρίδη15/06/2018

Ανανέωσε ο Τσαγκάρης στον Αμπελακιακό

Κυριάκου Παντζαρίδη14/06/2018
error: Content is protected !!