Connect with us

slideshow

Κέρδισαν πρόκριση και γκολκίπερ τα Μελίσσια στο Γαλάτσι

Τρία πεναλτι απέκρουσε ο αμυντικός Ταβλαδωράκης και απέκλεισε το Γαλάτσι.

Published

on

Γκραν- γκινιόλ παιχνίδι με τα Μελίσσια να παίρνουν την πρόκριση μέσα στο Γαλάτσι στη διαδικασία των πέναλτι με ήρωα τον Ταβλαδωράκη που έκανε χρέη τερματοφύλακα και έπιασε τρία πέναλτι! Τα δύο γκολ στην κανονική διάρκεια (1-1) επιτεύχθηκαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα ενώ υπήρξαν και τρεις αποβολές.

Ο ΠΑΣ Γαλάτσι άνοιξε το σκορ στο 87΄με συρτό πλασέ του Καστρίτη στη δεξιά γωνιά του Νικολάου.

Στο 91΄ισοφάρισε για τα Μελίσσια ο Ατσάλης, που είχε περάσει σαν αλλαγή τρία λεπτά νωρίτερα  στη θέση του διακριθέντα Αντωνόπουλου, με κοντινό πλασέ και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση όπου δεν άλλαξε τίποτα και κατόπιν στα πέναλτι.

Στο 83΄αποβλήθηκε ο Τζανετέας με 2η κίτρινη κάρτα, καθώς ανέτρεψε τον Καστρίτη.

Στο 96 αποβλήθηκε ο Χατζηανδρέου με 2η κίτρινη κάρτα

Στο 113΄αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας των Μελισσίων Νικολάου με επίσης δεύτερη κίτρινη.

Στην διαδικασία των πέναλτι για τα Μελίσσια σκόραραν οι Παπαϊωάννου, Νικόλα και Ατσάλης ενώ το πέναλτι του Μανδύλη απέκρουσε ο Θεοφανίδης.

Για το γηπεδούχο Γαλάτσι σκόραρε ο Φετάνης ενώ τα πέναλτι των Καστρίτη, Παπαβασιλείου και Θοεδωρακάτου απέκρουσε ο Ταβλαδωράκης.

Καλή η διαιτησία των Χαλδαίου, Αδαμόπουλου, Πασπάτη

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Θεοφανίδης, Φετάνης, Επταήμερος ( 46΄Μαρίνος), Κοσκινάς, Σπανός, Ρικούνοβ, Χατζηανδρέου, Ζούκας (46΄Θεοδωρακάτος), Μπουρτζαλιάνι, Καφάσης (80 Καστρίτης)

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Νικολάου, Αντωνόπουλος (88΄Ατσάλης), Κοκότης, Παπαϊωάννου, Τζανετέας, Κωνσταντόπουλος (46΄Πατσιαβούρας), Νικόλα, Ταβλαδωράκης, Ιατρού, Πλεξίδας ( 68΄Μανδύλης), Γκαβούδης.

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply