Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ικανοποίηση στη Χαραυγή

Ικανοποίηση στη Χαραυγή

Ικανοποίηση επικρατεί στην Χαραυγή για την εμφάνιση της ομάδας στον αγώνα με τον πρωτοπόρο Αμπελακιακό. Ειδικά για την απόδοση των νέων παιδιών που στάθηκαν στο ύψος τους, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα .

Στη Χαραυγή πιστεύουν  ότι με λίγη τύχη θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη αφού έχασαν ευκαιρίες , ειδικά με τον Φασουλή, αλλά στο τέλος βέβαια θα μπορούσαν και να είχαν χάσει αν ο Άρης Μύρκος δεν έκανε επέμβαση αυτοθυσία .

Στον αγώνα του Σαββάτου δεν αγωνίστηκαν οι Στέφανος  Τούρλος, Κυριάκος Μιχαλάς και Γιώργος Δοξακόπουλος ενώ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα ο γκολκίπερ Νίκος Ζήνωνος  και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον νεαρό Κώστα Λυμπέρη .

Οι τρεις πρώτοι επιστρέφουν στον Κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τη Νίκη Ρέντη.

Ο  προεδρεύων της ΑΕ Χαραυγής Σωκράτης Πτερνέας συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων της Χαραυγής και του Αμπελακιακού για το  εντυπωσιακό πραγματικά παιχνίδι που πρόσφεραν στον φίλαθλο κόσμο ο οποίος κράτησε όμορφη ατμόσφαιρα. Εύχεται στον Αμπελακιακό και ιδιαίτερα στον Χρήστο Σπανόπουλο να πανηγυρίσουν στο τέλος την άνοδο.

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αρθρα απο Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Τρίτη μεταγραφή για την Αίγινα

Αντώνη Δαρζέντα21/07/2018

Ενισχύεται ο ΑΟ Κορυδαλλός

Αντώνη Δαρζέντα21/07/2018

Ο Θ. Κρητικάκος νέος γυμναστής στην Αμφιάλη

Αντώνη Δαρζέντα21/07/2018

Ενίσχυση στα γκολπόστ με Αθανασόπουλο η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα

Αντώνη Δαρζέντα20/07/2018

Την Δευτέρα 23/7 η Γ.Σ στην Ένωση Α.Α. Ρέντη

Αντώνη Δαρζέντα20/07/2018

Ανανέωσε ο Λάζος στην Κύπρο Κορυδαλλού

Αντώνη Δαρζέντα19/07/2018
error: Content is protected !!