Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ικανοποίηση στη Χαραυγή

Ικανοποίηση στη Χαραυγή

Ικανοποίηση επικρατεί στην Χαραυγή για την εμφάνιση της ομάδας στον αγώνα με τον πρωτοπόρο Αμπελακιακό. Ειδικά για την απόδοση των νέων παιδιών που στάθηκαν στο ύψος τους, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα .

Στη Χαραυγή πιστεύουν  ότι με λίγη τύχη θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη αφού έχασαν ευκαιρίες , ειδικά με τον Φασουλή, αλλά στο τέλος βέβαια θα μπορούσαν και να είχαν χάσει αν ο Άρης Μύρκος δεν έκανε επέμβαση αυτοθυσία .

Στον αγώνα του Σαββάτου δεν αγωνίστηκαν οι Στέφανος  Τούρλος, Κυριάκος Μιχαλάς και Γιώργος Δοξακόπουλος ενώ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα ο γκολκίπερ Νίκος Ζήνωνος  και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον νεαρό Κώστα Λυμπέρη .

Οι τρεις πρώτοι επιστρέφουν στον Κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τη Νίκη Ρέντη.

Ο  προεδρεύων της ΑΕ Χαραυγής Σωκράτης Πτερνέας συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων της Χαραυγής και του Αμπελακιακού για το  εντυπωσιακό πραγματικά παιχνίδι που πρόσφεραν στον φίλαθλο κόσμο ο οποίος κράτησε όμορφη ατμόσφαιρα. Εύχεται στον Αμπελακιακό και ιδιαίτερα στον Χρήστο Σπανόπουλο να πανηγυρίσουν στο τέλος την άνοδο.

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αρθρα απο Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αποδεκατισμένη η ΑΕ Μοσχάτου

Αντώνη Δαρζέντα25/04/2018

Συντριβή του ΑΟ Καραβά στη Κω 6-2 σάρωσε ο ΔΙ.ΑΣ

Αντώνη Δαρζέντα25/04/2018

Συνδυάζει ποδόσφαιρο με αναψυχή την Κυριακή ο Ερμής 

Αντώνη Δαρζέντα25/04/2018

Την Κυριακή ο Ατρόμητος Πειραιά γιορτάζει

Αντώνη Δαρζέντα24/04/2018

Αίας Σαλαμίνας: «Αυτό που τάξαμε το πετύχαμε στο ακέραιο» 

Αντώνη Δαρζέντα24/04/2018

Κύπρος Κορυδαλλού – ΑΕ Περάματος 2-1

Αντώνη Δαρζέντα22/04/2018
error: Content is protected !!