Connect with us

4ος Όμιλος

Ιάλυσος-ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ 2-1

Published

on

Μετά από τρεις αγωνιστικές, ο Ιάλυσος επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα αφού επιβλήθηκε με 2-0 της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ φτάνοντας τους 17 βαθμούς και την 8η θέση μετά από 15 ματς στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Οι ‘τοξοβόλοι’ πήραν νωρίς το προβάδισμα και συγκεκριμένα στο 8′ με τον Καρπαθάκη μετά από γύρισμα του Σταυλά με αποτέλεσμα στη συνέχεια να διαχειριστούν όπως θα έπρεπε το παιχνίδι αποβάλλοντας το άγχος από πάνω τους.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να επιβάλλουν το ρυθμό τους, με τον Σπάρταλη στο 16′ να χάνει ευκαιρία στέλνοντας τη μπάλα άουτ αφού είχε περάσει τον τερματοφύλακα Βλαχάκη.

Στην επανάληψη οι Χανιώτες ανέβασαν απόδοση κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο όμως έπεσαν πάνω σε μια καλοστημένη άμυνα, με τον Ιάλυσο να φτάνει στο 2-0 στο 63′ με δράστη και πάλι τον Καρπαθάκη που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την πάσα του Σπάρταλη και σφράγισε τη νίκη της ομάδας του. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Τσίτας.

Με την ήττα αυτή η ΑΕΕΚ ΙΚΝΑ παρέμεινε στην τελευταια θέση με 10 βαθμούς, έχοντας να γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και οκτώ συνεχόμενα ματς, έχοντας απολογισμό τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

ΙΑΛΥΣΟΣ (Μάρκος Στεφανίδης) Παπαδόπουλος, Αλιατίδης, Αρχοντούλης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Σπάρταλης (85′ Χατζηπέτρος), Χατζηφούντας, Δελαπόρτας (75′ Κρεκούκιας), Σταυλάς (72′ Αχείματος), Καρπαθάκης.

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης) Βλαχάκης, Κομπογεννητάκης (54′ Γκουτσίδης), Δημήτρης, Καρβουνιάρης, Ζντραγκοβιτς (79′ Τσίτσας), Βουρβαχάκης, Παληγεώργος, Τσικουδάκης (60′ Κυτράκης), Βεστάκης, Ντεντάκης, Σουμπασάκης.