Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Θρίαμβος-Πανερυθραϊκός 1-1

Published

on

Σε θέση ισχύος όσον αφορά την προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία έμεινε ο Θρίαμβος Αθηνών ο οποίος έμεινε στο 1-1 με τον Πανερυθραϊκό. Οι πράσινοι διατήρησαν τη διαφορά τους από την επικίνδυνη ζώνη και πλέον θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική είτε να κερδίσουν στα Σούρμενα την ομώνυμη ομάδα, είτε να μην κερδίσει ο Ολυμπιακός Λιοσίων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο α’ μέρος και προηγήθηκαν στο 32′ με τον Μπρίλη Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν και η χρυσή αλλαγή του Μανώλη Καπίρη, Χατζηναθαναήλ 10′ αφού πέρασε στο γήπεδο ισοφάρισε σε 1-1 χαρίζοντας στην ομάδα του έναν βαθμό που ίσως αποδειχθεί σημαντικός για τη συνεχεια. Στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε ο αναπληρωματικός ποδοσφαιριστής του Θριαμβου Χατζίου διότι πέταξε μπουκάλι εντός αγωνιστικού χώρου/

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Αλευρής, Ζαχαρόπουλος, Συμεωνίδης (70′ Χατζηναθαναήλ), Ζαγκλής, Θεμελίδης, Λιόσης, Βασίλης (46′ Παππάς), Μαντακίδης Π., Σαλαπάτας, Μαστρογιάννης, Μαντακίδης Λ. (63′ Τοροσιάδης).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μολφέσης, Σουμελίδης, Τριανταφύλλου, Γεωργακόπουλος, Γκόλιας, Δέδες (49′ Αδραχτάς), Μπαμπαλούκας, Μπρίλης (85′ Γλυνός), Αντωνιάδης, Παπάζογλου (69′ Αντιόλ)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply