Διάφορα

Θουκυδίδειο women football festival

Θουκυδίδειο women football festival

Ένα πολύ δυνατό Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο στο Σοφικό Κορινθίας με την υπογραφή της SPORTTEAM στις υπέροχες εγκαταστάσεις του Ράντσου.

Το μεγάλο στοίχημα που καλούμαστε να κερδίσουμε είναι τη συμμετοχή Αθλητικών Σωματείων που έχουν ενεργά τμήματα υποδομών γυναικείου ποδοσφαίρου.

Φέτος στο Σοφικό θα πραγματοποιηθούν 3ήμερα τουρνουά σε τρεις διαφορετικές περιόδους. Η επιτυχία για ακόμη μια χρονιά είναι δεδομένη αν λάβουμε υπόψη τις επιτυχημένες χρονιές που έχουν πραγματοποιηθεί καθώς επίσης και το γεγονός πως οι πρώτες δύο περίοδοι 30/03 – 02/04 καθώς και 03-04-05/04 είναι ασφικτηκά γεμάτες με συμμετοχή 800 αθλητών σε κάθε μία από αυτές.

Στη τελευταία περίοδο 11-13/04 επιθυμούμαι να προσθέσουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά στη διοργάνωση και τη συμμετοχή υποδομών Γυναικείου ποδοσφαίρου. Το εγχείρημα μας αυτό τη προηγούμενη χρονιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία , με τη συμμετοχή μεγάλων Σωματείων όπως ο Ατρόμητος Αθηνών , η Santa (Αγία Παρασκευή) , ο Ιάσων Ιλίου & ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας.

Τα παιδιά μας πέραν της διοργάνωσης που θα αφορά τους αγώνες ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθούν θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη διαμονή τους στο Ράντσο σε μορφή κατασκήνωσης σε μια υπέροχη καταπράσινη έκταση πολλών στρεμμάτων. Παράλληλα το ημερήσιο πρόγραμμα τους θα περιλαμβάνει διαγωνισμούς γύρω από τον υπέροχο κόσμο του ποδοσφαίρου αλλά και μια ποικιλία άλλων δραστηριοτήτων.

Το συγκεκριμένο τουρνουά είναι μια πρόκληση για όλους όσους ασχολούμαστε με τη διοργάνωση αυτή και παράλληλα θα προσφέρουμε στα παιδιά μας μια υψηλού επιπέδου εμπειρία που θα αναζητήσουν και τα επόμενα χρόνια.

Ευελπιστώ να ανταποκριθούν όσο το δυνατόν περισσότερα Σωματεία στο κάλεσμα μας αυτό και να επιλέξουν την εν λόγω εμπειρία των παιδιών στη φύση και όχι κλεισμένα σε ένα ξενοδοχείο σε κάποιο μεγάλο αστικό κέντρο.

Με εκτίμηση,

Υπερμάχου Βάνα

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο 6980532443.

Διάφορα

Αρθρα απο Διάφορα

«Κρεμάστηκε» ο Θ. Τεγούσης

Κυριάκου Παντζαρίδη02/09/2018

Το μαγικό ραβδί του Αλέξη Μαντζούνη…

Χρ. Ντάρδα18/08/2018

Δωρεάν η ποδοσφαιρική εμπειρία των Ακαδημιών του ΓΣ «Απόλλων Σμύρνης»

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ17/08/2018

Φιλικών και ανανεώσεων συνέχεια στην Αλσούπολη-Επέστρεψαν οι Θωμάκος-Ιακωβίδης

Κυριάκου Παντζαρίδη29/05/2018

Τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου στη λίμνη Πλαστήρα

Αντώνη Δαρζέντα19/05/2018

Φιλικό με το Ιπποκράτειο «η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου «ΑΘΗΝΑ» για την Κιβωτό του Κόσμου»

Αντώνη Δαρζέντα25/04/2018
error: Content is protected !!