Διάφορα

Θουκυδίδειο women football festival

Θουκυδίδειο women football festival

Ένα πολύ δυνατό Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο στο Σοφικό Κορινθίας με την υπογραφή της SPORTTEAM στις υπέροχες εγκαταστάσεις του Ράντσου.

Το μεγάλο στοίχημα που καλούμαστε να κερδίσουμε είναι τη συμμετοχή Αθλητικών Σωματείων που έχουν ενεργά τμήματα υποδομών γυναικείου ποδοσφαίρου.

Φέτος στο Σοφικό θα πραγματοποιηθούν 3ήμερα τουρνουά σε τρεις διαφορετικές περιόδους. Η επιτυχία για ακόμη μια χρονιά είναι δεδομένη αν λάβουμε υπόψη τις επιτυχημένες χρονιές που έχουν πραγματοποιηθεί καθώς επίσης και το γεγονός πως οι πρώτες δύο περίοδοι 30/03 – 02/04 καθώς και 03-04-05/04 είναι ασφικτηκά γεμάτες με συμμετοχή 800 αθλητών σε κάθε μία από αυτές.

Στη τελευταία περίοδο 11-13/04 επιθυμούμαι να προσθέσουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά στη διοργάνωση και τη συμμετοχή υποδομών Γυναικείου ποδοσφαίρου. Το εγχείρημα μας αυτό τη προηγούμενη χρονιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία , με τη συμμετοχή μεγάλων Σωματείων όπως ο Ατρόμητος Αθηνών , η Santa (Αγία Παρασκευή) , ο Ιάσων Ιλίου & ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας.

Τα παιδιά μας πέραν της διοργάνωσης που θα αφορά τους αγώνες ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθούν θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη διαμονή τους στο Ράντσο σε μορφή κατασκήνωσης σε μια υπέροχη καταπράσινη έκταση πολλών στρεμμάτων. Παράλληλα το ημερήσιο πρόγραμμα τους θα περιλαμβάνει διαγωνισμούς γύρω από τον υπέροχο κόσμο του ποδοσφαίρου αλλά και μια ποικιλία άλλων δραστηριοτήτων.

Το συγκεκριμένο τουρνουά είναι μια πρόκληση για όλους όσους ασχολούμαστε με τη διοργάνωση αυτή και παράλληλα θα προσφέρουμε στα παιδιά μας μια υψηλού επιπέδου εμπειρία που θα αναζητήσουν και τα επόμενα χρόνια.

Ευελπιστώ να ανταποκριθούν όσο το δυνατόν περισσότερα Σωματεία στο κάλεσμα μας αυτό και να επιλέξουν την εν λόγω εμπειρία των παιδιών στη φύση και όχι κλεισμένα σε ένα ξενοδοχείο σε κάποιο μεγάλο αστικό κέντρο.

Με εκτίμηση,

Υπερμάχου Βάνα

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο 6980532443.

Διάφορα

Αρθρα απο Διάφορα

Πρόσκληση του ΑΟ ΑΘΗΝΑ για νέα κορίτσια

Αντώνη Δαρζέντα05/01/2018

Η νέα διοίκηση της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πειραιώς

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ26/11/2017

Νέο ξεκίνημα από την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ΑΘΗΝΑ Α.Ο.

Αντώνη Δαρζέντα15/11/2017

Εθνική ομάδα ακρωτηριασμένων ποδοσφαιριστών: Το ταξίδι συνεχίζεται…

Αντώνη Δαρζέντα19/09/2017

Το πρόγραμμα «φωτιά» του 8ου Motor Festival των Μεγάρων, που ξεκινά 2 Σεπτεμβρίου

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ01/09/2017

Χωρίς τελειωμό οι εκπλήξεις στο 8ο Motor Festival των Μεγάρων

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ22/08/2017
error: Content is protected !!