8ος Όμιλος

Ηρόδοτος: Σε εξαιρετικό κλίμα η ομιλία του Κακλαμανάκη

Ηρόδοτος: Σε εξαιρετικό κλίμα η ομιλία του Κακλαμανάκη

Μέσω δελτίο τύπου που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ο Ηρόδοτος έκανε γνωστό ότι πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η ομιλία του Χρυσού Ολυμπιονίκη της Ιστιοσανίδας, Νίκου Κακλαμανάκη στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Η συνάντηση αυτή έγινε προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να μοιραστούν με έναν υπερπρωταθλητή τα συναισθήματα του,ώστε να ανυψωθεί το ηθικό τους.

Αναλυτικά, το δελτίο τύπου:

Στην αίθουσα του πολιτιστικού Συλλόγου «Αρτεμησία» πραγματοποιήθηκε ομιλία του Χρυσού Ολυμπιονίκη της Ιστιοσανίδας, Νίκου Κακλαμανάκη στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Το βιογραφικό του είναι γεμάτο με Ολυμπιακά Μετάλλια, Παγκόσμια Πρωταθλήματα και όλων των ειδών τις εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις. O ίδιος πάντα πρόθυμος να μοιραστεί όλα όσα του δίδαξε ο αθλητισμός, χαρίζοντάς μας έτσι λίγο από το φως του. Ένας άνθρωπος-σύμβολο για όλους τους Έλληνες, ο Νίκος Κακλαμανάκης, αποδεικνύει μέσα από τα λόγια του, το ήθος, αλλά και τη στάση ζωής του, ότι δεν βρέθηκε τυχαία τόσες φορές στην κορυφή του κόσμου. 
Η ομιλία είχε σκοπό την τόνωση του ηθικού των ποδοσφαιριστών αλλά και του τεχνικού επιτελείου ενόψει των μπαράζ ανόδου, από έναν αθλητή που ξέρει στο μέγιστο βαθμό τι σημαίνει πρωταθλητισμός και πνεύμα νικητή και έδειξε τον δρόμο της σκληρής προσπάθειας για την πραγματοποίηση στόχων και ονείρων, ανεξάρτητα από δυσκολίες, αναπτύσσοντας το τετράπτυχο «ονειρεύομαι, στοχεύω, προσπαθώ πετυχαίνω».
Ο Νίκος Κακλαμανάκης με την εξαιρετικά στοχευμένη ομιλία του συνεπήρε το κοινό του, αφού

Το ταξίδεψε στη θάλασσά του !

Το μάγεψε με τη διαδρομή του !

Το συγκίνησε με την αγάπη του για την Ελλάδα !

Το ενέπνευσε να εξελίσεται και να γίνεται συνεχώς καλύτερο !

8ος Όμιλος

Αρθρα απο 8ος Όμιλος

Ανακοίνωσε Δημογιάννη ο Παλληνιακός

Κυριάκου Παντζαρίδη16/10/2018

Επιστροφή Τερζή στον Ιαλυσο

Κυριάκου Παντζαρίδη01/10/2018

Μεγάλη νίκη για τη Θύελλα Ραφήνας

Κυριάκου Παντζαρίδη01/10/2018

Ματαιώθηκε το Ιαλυσος-Παλληνιακός

Κυριάκου Παντζαρίδη29/09/2018

Τέλος και ο Διγκοζης

Κυριάκου Παντζαρίδη25/09/2018

Ηλιόπουλος: Οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη στην ομάδα

Κυριάκου Παντζαρίδη20/09/2018
error: Content is protected !!