Connect with us

3ος Όμιλος

Ζωντανός ο Ερμής Κιβερίου

Published

on

Ζωντανός στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία έμεινε ο Ερμής Κιβερίου ο οποίος κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90+4 τον ΑΟ Λουτράκι και να πάρει έναν σημαντικό βαθμό (2-2). Παρ’ όλα αυτά το έργο για την ομάδα της Αργολίδας παραμένει αρκετά δύσκολο και αυτό διότι με τη νίκη που σημείωσε ο ΠΑΟ Βάρδας ξέφυγε στους πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Στο αγωνιστικό κομμάτι, το α’ μέρος πέρασε απαρατήρητο αφού δεν δημιουργήθηκαν αρκετές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Στο 56′ ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ χάρις σε γκολ του Παπουτσή. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση αφού στο 63′ ο Κακκάβας ισοφάρισε σε 1-1. Στη συνέχεια, οι οράνιε πίεσαν και στο 76′ ο Νίκος Μεσολόγγης αποφάσισε να περάσει στο γήπεδο των Χατζηστάμου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής 4′ αργότερα δικαίωσε τον νεαρό προπονητή για την επιλογή του αφού κατάφερε να σκοράρει και να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Δυο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Τσώκου με δεύτερη κίτρινη. Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες του Λουκά Κούρου έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα και έφτασαν στην ισοφάριση στο 94′ με φάουλ του Φύλη.

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Νίκος Μεσολόγγης) Καλλιακμάνης, Νώτης, Ντερτιλής, Σπέτσι, Μαυρέλης, Τσώκος, Παπουτσής, Σουσούνης, Χρυσαφίδης, Σιώκος, Διαμαντόπουλος

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Λουκάς Κούρος) Κοζιώτης, Τζιέρης, Ζίου, Κάπλαντζης, Σέλλης, Ισούφι, Καλυβόπουλος, Κέλι, Μπιτζής, Κακκαβάς, Μαρίνης.

 

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply