22/05/2015 | ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

στο πλεκτό...[Category: Football League 2]

Ε. Μαρούπα : « Η ΕΠΟ συνεχίζει να μεροληπτεί σε βάρος του Πειραιά»

Του Αντώνη Δαρζέντα

Δήλωση της προέδρου των Νέων Δραπετσώνας

Ε. Μαρούπα : « Η ΕΠΟ συνεχίζει να μεροληπτεί σε βάρος του Πειραιά»

Σχετικά με τον τρόπο  διεξαγωγής των μπαράζ ανόδου στη Δ’ Εθνική, η πρόεδρο των Νέων Δραπετσώνας δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα- Ταουξή που είναι παράλληλα και μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού έκανε την παρακάτω δήλωση:

«H ΕΠΟ για άλλη μια φορά μεροληπτεί σε βάρος των σωματείων του Πειραιά. Τα μπαράζ για την άνοδο στο Περιφερειακό πρωτάθλημα όρισε να δοθούν με τις ομάδες της Αθήνας που εκ των πραγμάτων υπερτερούν σε ισχύ και ποδοσφαιρικές δυνατότητες ώστε να καθίσταται αμφίβολη η προαγωγή των ομάδων του Πειραιά στη Δ’ Εθνική και αυτό το αποφάσισαν δήθεν με γεωγραφικά κριτήρια . Την ίδια στιγμή οι πρωταθλήτριες ομάδες της ΕΠΣΔΑ και της ΕΠΣΑΝΑ θα δώσουν μπαράζ με καταφανώς υποδεέστερες ομάδες της επαρχίας.

Έτσι κινδυνεύουμε του χρόνου στη Δ’ Εθνική ο Πειραιάς να εκπροσωπείται με 1-2 ομάδες , ενώ μέχρι τώρα είχαμε τουλάχιστον 7 εκπροσώπους του Πειραϊκού ποδοσφαίρου , διόλου τιμητικό για τον Πειραιά και τις ομάδες του. Περιμένω  αντιδράσεις και απαντήσεις »

Υποβολή σχολίου

Το email σας δεν θα αναρτηθεί. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube