Connect with us

Γ Εθνική

Επεισοδιακό παιχνίδι Παναχαϊκής – Προοδευτικής

Περιπετειώδες παιχνίδι Παναχαϊκής- Προοδευτικής.

Published

on

Επεισοδιακό με μπουκάλια, καθυστερήσεις και πολλά γκολ ήταν το φιλικό που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα με την Παναχαϊκή να επικρατεί της Προοδευτικής με 3-2.

Η αναμέτρηση άργησε να αρχίσε20 λεπτά καθώς η Προοδευτική δεν προσκόμισε τα δελτία αθλητικής ιδιότητας. Οι διαιτητές (Β. Αποστολόπουλος, Σφυρής Στ., Πίττας Αγ. και 4ος Κούλης Χρ. του συνδέσμου Ηλείας), μετά και από εντολή του Δούρου δεν ξεκίνησαν το παιχνίδι και αποχώρησαν.

Επειδή όμως, οι δυο ομάδες ήθελαν να διεξαχθεί το φιλικό παιχνίδι όρισαν διαιτητικό τρίο μέλη του τεχνικού τιμ των δυο ομάδων. Διαιτητή και έναν επόπτη «προσέφεραν» οι φιλοξενούμενοι ενώ τον δεύτερο βοηθό «όρισαν» οι της Παναχαϊκής.

Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξουν πολλά διαιτητικά λάθη και περισσότερες αμφισβητήσεις διαιτητικών φάσεων και μάλιστα, στο τέλος του αγώνα υπήρξε και ένταση τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στη φυσούνα όπου και κορυφώθηκε η «κόντρα» οπαδών της Παναχαϊκής με τον ποδοσφαιριστή των «βυσσινί» Σταμάτη Συρίγο.

 

Στο 30΄μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Φουρτάδο στον Μιλοσέσκι που σύγκλινε στην περιοχή ο τελευταίος έκανε το σουτ και το 1-0

Στο 56΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μενδρινού ο επερχόμενος Φουρτάδο με προβολή σημείωσε το 2-0.

Στο 65΄η Προοδευτική μείωσε με μακρινό σουτ του Αλεξίου στο ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα χτύπησε στην γραμμή τέρματος και στη συνέχεια στο οριζόντιο δοκάρι, με την μπάλα σύμφωνα με τον «διαιτητή» να έχει περάσει την γραμμή 2-1.

Στο 69΄η ομάδα του Κορυδαλλού ισοφάρισε καθώς ο Παπαδόπουλος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια τη ς άμυνας της Παναχαϊκής και με πλασέ σημείωσε το 2-2.

Δύο λεπτά πριν τη λήξη η Προοδευτική λύγισε με τον Χλωρό να σημειώνει το τελικό 3-2.

Στη φάση αυτή οι Κορυδαλλιώτες ζήτησαν οφσάϊτ με τους Πατρινούς οπαδούς να εκτοξεύουν μπουκάλια κατά των ποδοσφαιριστών της Προοδευτικής.

 

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ανδρούτσος (46′ Μάλαρτζ), Σπίνουλας (46′ Κοιλιάρας), Παγώνης (46′ Χλωρός), Ιωάννου (46′ Κοκκίνης), Λαμπρόπουλος (46′ Πακάλτσης), Τσεμπερίδης, Ατματζίδης (60′ Κυβελίδης), Φούφουλας, Φουρτάδο (64′ Ζάρκος – 77′ Δαμιανίδης), Μιλοσέσκι (46′ Μενδρινός), Ντίνας (87′ Χρόνης).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Τερακανίδης, Χαλκιάς, Καλαϊτζίδης, Συρίγος, Παπανικόλας, Μπελερής, Σουλελές,Σούφλας, Αλεξίου, Σάμιος, Βασιλάκος.

Αγωνίστηκαν και οι: Γρίβας, Κωνσταντόπουλος, Τσιμπλάκης, Παπαδόπουλος, Σωμιώτης, Μπάκας.

 

 

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply