Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επεισοδιακή νίκη για το Περιστέρι

Published

on

Σκληρό παιχνίδι έγινε στο Περιστέρι όπου ο τοπικός Όμιλος επικράτησε δύσκολα 2-0 του Καματερού. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και στο 19′ κέρδισαν πέναλτι στα όρια της περιοχής από χέρι του Θανόπουλου αλλά ο Περτσάς απέκρουσε το τέταρτο φετινό του πέναλτι απέναντι στον Παναγιώτη Σπυρόπουλο. Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Θανόπουλος από μοιραίος έγινε ήρωας και κέρδισε πέναλτι από τον Μανάρα που μετουσίωσε σε γκολ ο Παπαναστασίου για το 1-0. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 65′ δημιουργήθηκε μια μικρή ένταση στη κερκίδα μεταξύ των φιλάθλων αλλά επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι άμεσα ενώ στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό. Στο 90′ οι ”ροσσονέρι” έκλεψαν την μπάλα στον χώρο του κέντρου και ο Ηλιάδης πέτυχε το τελικό 2-0 με όμορφο πλασέ ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ανδριόλας άφησε τους κυανόλευκους με δέκα παίκτες λόγω απευθείας κόκκινη για εξύβριση σε οπαδό. Έτσι, μόνο δεύτερο παρέμεινε το Περιστέρι με 49 βαθμούς ενώ το Καματερό χρειάζεται επειγόντως νίκη για να μη μπλέξει σε περιπέτειες (όγδοο με 42 πόντους).

Διαιτητές: Γαβρίλης, Ζούτης, Ζήσης.

Περιστέρι (Σάκης Σάσσαλος): Περτσάς, Πλέστης Π. (81′ Μπούζας Α.), Ιατρούδης, Θανόπουλος, Χρόνης, Λιαγκόζης (46′ Πλέστης Χ.), Μπόσιος, Χέλμης, Παπαναστασίου, Ηλιάδης (92′ Κολιός), Αργυρός.

Καματερό (Νίκος Κουνάδης): Ανδριόλας, Δαυίδ, Παπαϊωάννου, Γαλάνης, Λιόνας, Κλωνάρης (55′ Κουνάδης), Παναγιωτόπουλος (61′ Σπυρόπουλος Χ.), Μανάρας, Βασιλείου, Μπουγιάς, Κατσούλας (11′ Σπυρόπουλος Π.).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply