Connect with us

stoplekto

Επαναλειτουργεί ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά

Published

on

Επαναλειτουργεί ξανά ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά, ώστε να ξεπερασθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Πειραιώτες διπλωματούχοι προπονητές
με την ΕΠΟ και το τμήμα Προπονητών.
Με την στήριξη της Διοίκησης της Ε.Π.Σ. Πειραιά, ήδη έχει συσταθεί Επιτροπή την οποία αποτελούν αρκετοί Πειραιώτες προπονητές μεταξύ αυτών οι κ.κ. Παν. Φωστηρόπουλος, Γιάννης Μωυσιάδης, Δημήτρης Καλύκας, Βασίλης Τρίχος, Βασίλης Ιωαννίδης κ.α. ενώ έχει ξεκινήσει η εναρμόνιση του καταστατικού με αυτό της ΕΠΟ και μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστή η Γενική Συνέλευση του Σ.Π.Π. Πειραιά προκειμένου να εκλεχθεί το νέο Δ.Σ.
Πρέπει να σημειωθεί ότι οι Πειραιώτες διπλωματούχοι προπονητές από την στιγμή της ενεργοποίησης του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά, Υποχρεωτικά θα πρέπει να είναι μέλη του συνδέσμου τους ώστε να μπορούν στην συνέχεια να απευθύνονται στην ΕΠΟ, το Μητρώο προπονητών, για να συμμετέχουν σε σεμινάρια, έκδοση ταυτοτήτων, πιστοποιήσεις και γενικότερα για να μπορούν να κάνουν χρήση των δικαιωμάτων τους κλπ.
Οι ενδιαφερόμενοι Πειραιώτες προπονητές μπορούν να απευθύνονται αρχικά στον κ. Δημήτρη Καλύκα στο τηλ. 6944-203597, για τυχόν ενημέρωση, ωστόσο θα υπάρξει επίσης ανακοίνωση, για την λειτουργία γραφείων, αλλά και επίσημης ιστοσελίδας του συνδέσμου, προκειμένου οι προπονητές να ενημερώνονται για τις όποιες εξελίξεις.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply