Connect with us

Γ Εθνική

Εξάδα ο στόχος του Σεροπιάν

Υψηλοί στόχοι για Παναχαϊκή

Published

on

Την πρώτη εξάδα έχει βάλει στόχο για την φετινή Παναχαϊκή ο προπονητής των Πατρινών, Μουράτ Σεροπιάν.

Μετά την κλήρωση της Football League ο κ Σεροπιάν μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3» :

«Θα έλεγα ότι η Παναχαϊκή ξεκινάει από εκεί που τελείωσε πέρσι. Είναι ένα παιχνίδι αρκετά ενδιαφέρον, από την άποψη πως η ομάδα κατάφερε να ανέβει ανέλπιστα στην Β’ Εθνική. Οπωσδήποτε θα κουβαλάει τον ενθουσιασμό του πρωτάρη και της επιτυχίας αυτής και από την άλλη θα υπάρχει άγνοια κινδύνου.

 

Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να προσέξουμε γιατί οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες. Χρειάζεται να προσέξουμε τις αδυναμίες και τα προτερήματα του αντιπάλου και να τα εκτιμήσουμε σωστά, πρέπει να προετοιμαστούμε σε αυτό το παιχνίδι όπως ακριβώς πρέπει για να το πάρουμε».

 

– Ήταν ένας αντίπαλος που θέλαμε, με την έννοια πως είναι ένα σωματείο Γ’ Εθνικής;

 

«Οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες είπα και πριν και θα έλεγα πως δεν θα επιθυμούσα το πρώτο παιχνίδι μέσα στην Πάτρα, αλλά, δεν διαλέγουμε εμείς, η τύχη, η κληρωτίδα βγάζει το αποτέλεσμα, αλλά θα είμαστε πανέτοιμοι και θα έχουμε διαβάσει τον αντίπαλο, έτσι όπως πρέπει για να πάρουμε το ματς».

 

– Καλώς εχόντων των πραγμάτων το πρωτάθλημα στις 16 του μήνα ξεκινά, μπορείτε να πείτε πως η Παναχαϊκή είναι έτοιμη να ριχτεί σε αυτή τη μεγάλη μάχη;

 

«Η ομάδα χρειάζεται επίσημα παιχνίδια για να μπορούμε να πούμε πως είναι σε βαθμό ετοιμότητας 100%, από εκεί και πέρα όμως, είναι όσο έτοιμη χρειάζεται αυτή την εποχή».

 

 

– Έχετε προλάβει να αναλύσετε το πρόγραμμα του πρωταθλήματος παίρνοντας, όπως λέμε το κομπιουτεράκι ώστε να υπολογίσετε τα εύκολα δύσκολα παιχνίδι ή δεν μπαίνετε σε αυτή την διαδικασία;

 

«Αυτό δεν το κάνω –ούτως ή άλλως- ποτέ, γιατί όλα κρίνονται μέσα στο γήπεδο. Μπορεί σε κάποιο θεωρητικά εύκολο παιχνίδι να χάσεις βαθμούς και σε κάποιο δύσκολο ματς να χάσεις βαθμούς, οπότε αυτό δεν είναι το κύριο θέμα. Θα έλεγα όμως, όπως πάντα σε εμένα τυχαίνουν δύσκολες αρχές. Για μένα το πρόγραμμα στην αρχή είναι δύσκολο καθώς αντιμετωπίζουμε αρκετές ομάδες που δείχνουν πως στη συνέχεια θα είναι πρωταγωνίστριες».

 

– Έχετε δηλώσει αρκετές φορές πως στόχος της Παναχαϊκής είναι ο τερματισμός μέσα στην πρώτη 6αδα με τη νέα μορφή που παίρνει το πρωτάθλημα, μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο η ομάδα;

 

«Αυτό που έχω πει από την αρχή που ήρθα είναι ότι το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η ομάδα, θα το καταλάβει κάποια στιγμή και ο κόσμος. Όταν ο κόσμος έχει δει από τα φιλικά πως η Παναχαϊκή έχει θέση για ψηλότερα αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό. Αυτό που κρατάω για τον εαυτό μου είναι ότι θέλω την 6αδα και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο».

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply