Connect with us

stoplekto

Ενέργεια ανθρωπιάς απο ΕΠΣΠ και Χρήστο Δάρα

Στον γνωστό γιατρό παίκτες πειραϊκών ομάδων με τυχόν προβλήματα.

Published

on

Θετική ανταπόκριση από τον Ορθοπεδικό χειρουργό Χρήστο Δάρα βρήκε η πρόταση της ΕΠΣ Πειραιά να αναλάβει την αποκατάσταση σοβαρών τραυματισμών Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία της διοίκησης της ΕΠΣ Πειραιά και μια κίνηση ανθρωπιάς από τον γιατρό κ Δάρα που-αχρείαστες να είναι οι υπηρεσίες του- θα «ανακουφίσουν» παίκτες και σωματεία του Πειραιά. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Πειραιά που συγχαίρει τον κ Δάρα για την ευγενική και ανθρώπινη συνεισφορά του στο πειραϊκό ποδόσφαιρο.

«Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ συγχαίρει τον διακεκριμένο Ιατρό Ορθοπεδικό Χειρούργο

κ. ΧΡΗΣΤΟ ΔΑΡΑ για την απόφαση του να αποδεχτεί το αίτημα της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ σχετικά

με την αποκατάσταση σοβαρών τραυματισμών Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών των σωματείων μας που τυχόν θα προκύψουν στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΡΑΣ με έγγραφη απάντηση του στην Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ γνωρίζει προς όλα τα Πειραϊκά σωματεία ότι –ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ την Αποκατάσταση ΟΛΩΝ των σοβαρών τραυματισμών –ΟΛΩΝ των ποδοσφαιριστών ΟΛΩΝ των σωματείων που τυχόν προκύψουν στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2011-2012.

Η σημαντική και ευγενική αυτή – εθελοντική συνεισφορά του κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΑΡΑ αναγνωρίζεται από τη Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Π. και φυσικά από τα σωματεία και όλους τους εμπλεκόμενους με το παμπειραϊκό ποδόσφαιρο.

Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ θεωρεί ότι τέτοιες ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΕΣ είναι ενέργειες ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ που συμβάλλουν στην πρόοδο του πειραϊκού ποδοσφαίρου, ενισχύοντας παράλληλα το ΚΥΡΟΣ και την Ενότητα του.

Την όλη οργανωτική επιμέλεια για την αποκατάσταση αυτών των περιστατικών μεταξύ των Πειραϊκών Σωματείων και του Ιατρού κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΑΡΑ, έχει η Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας κα ΛΕΛΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ».

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply