Connect with us

slideshow

Ελευσινιακός εννέα αστέρων

Έβαλε εννέα και έχασε εννέα.

Published

on

Πολυβόλο ο Ελευσινιακός γάζωσε εννέα φορές την Ελπίδα Φούσας Ασπροπύργου και είναι ήδη στο δεύτερο γύρο του κυπέλλου ΕΠΣΔΑ. Ο Ελευσινιακός νίκησε με 9-0 αλλά θα μπορούσε αν ήταν πιο προσεχτικοί οι παίκτες του να σημειώσουν άλλα τόσα γκολ αφού οι χαμένες ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη ενώ είχε και δύο δοκάρια.

Από την πλευρά της, η Ελπίδα στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι στάθηκε καλά για ένα μόνο ημίχρονο όπου και έχανε με 2-0.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική και ο επιθετικός μονόλογος των Ελευσίνιων που έχαναν ευκαιρίες απο την αρχή καρποφόρησε στο 28΄με ωραίο γυριστό σουτ του Κοπαλά.

Στο 34΄ο Λιναρδάκης με ατομική ενέργεια έκανε το 2-0.

Η βροχή των γκολ ξεκίνησε στο δεύτερο ημίχρονο όπου τα σημείωσαν οι Σιδηρόπουλος (50΄, 75΄),  Σεϊτόπουλος ( 57΄αυτογκόλ μετά απο ωραία σέντρα σουτ του Λελούδα),  Κοπαλάς (60΄, 70΄),  Νεανίδης (65΄), Λελούδας (85΄).

Χωρίς πρόβλημα  η διαιτησία των Χατζή, Τραχάνη, Τζώρα.

ΠΑΣ Ελευσινιακός: Πορανίδης, Νεανίδης ( 75΄Χάντης Χ ), Λιναρδάκης (Τσιανάκας 80΄), Στάθης, Ευσταθιάδης, Λιαιλίας, Γιαννακόπουλος (Πανιτσίδης 46΄), Σιδηρόπουλος, Κοπαλάς, Λελούδας, Χάντης Π.

Ελπίδα Φούσας Ασπροπύργου : Γεωργίου, Μπατίκος, Βλάχος, Καπαθανασιάδης, Σεϊτόπουλος, Καλονίκης ( λόγω τραυματισμού17΄Λαζαρίδης), Λεντόπουλος, Καμάρα, Παντελίδης, Σίμος,  Γκόγκος.

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply