Connect with us

stoplekto

Εγκαίνια λέσχης του Αργοναύτη

Πλήθος κόσμου αναμένουν στον ιστορικό σύλλογο.

Published

on

Αύριο Τετάρτη 21/9 και ώρα 20.00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της ανακαινισμένης ιδιόκτητης λέσχης του ΔΑΟ. Αργοναύτη Πειραιά. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί σύσσωμη η οικογένεια του Αργοναύτη αλλά και πολλά σημαντικά πρόσωπα από τον κοινωνικό-αθλητικό-πολιτιστικό χώρο του Πειραιά!

Η πλήρως ανακαινισμένη λέσχη της ομάδας, ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό ύστερα από ώρες … ιδρώτα του ειδικού σύμβουλου (πλέον) και πρώην προέδρου του συλλόγου, Παναγιώτη Σίνου, με την βοήθεια κι άλλων μελών της διοίκησης, προεξέχοντος του γενικού Αρχηγού , Παναγιώτη Κούβαρη.

Όσον αφοράν το χώρο της λέσχης, προσφέρεται για ώρες ξεκούρασης ,χαλάρωσης και σύσφιξης σχέσεων των αθλητών, κυρίως των νεοτέρων, ενώ υπάρχει η σκέψη να διοργανώνονται και βραδιές Champions League(!), και πολλές άλλες δραστηριότητες!

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί σύσσωμη η διοίκηση του ΔΑΟ Αργοναύτη, με επικεφαλής τον πρόεδρο Δημήτρη Πεφάνη, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ. Επίσης το παρών θα δώσουν οι αθλητές από όλα τα τμήματα του συλλόγου, ενώ οι άνθρωποι του συλλόγου αναμένουν και αρκετό κόσμο από τον κοινωνικό, πολιτικό, πολιτιστικό και κυρίως αθλητικό χώρο του Πειραιά.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply