Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δύσκολη νίκη για τον Θρίαμβο στο Περιστέρι

Published

on

Μέτριο παιχνίδι έγινε στο Περιστέρι ανάμεσα στον τοπικό Όμιλο και τον Θρίαμβο Αθηνών. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού όμως η καλά οργανωμένη άμυνα των πρασίνων κράτησε μέχρι το τέλος. Η πρώτη αξιόλογη φάση έγινε στο 32′ έπειτα από φάουλ του Μπόσιου, άστοχη έξοδο του Αλευρή και σουτ του Ηλιάδη στο κάθετο δοκάρι. Κόντρα στη ροή του ματς, ο Νικολάς πέρασε εξαιρετική κάθετη μπαλιά στον Μαντακίδη, ο οποίος απέφυγε τον Περτσά και εκτέλεσε για το 0-1 στο 45′. Στο δεύτερο μέρος, ο Όμιλος πίεσε στο μισό γήπεδο αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Σημαντικότερη ευκαιρία το σουτ του Αργυρού στο 71′, με τον Αλευρή να εκτινάσσεται εντυπωσιακά. Καλή η διαιτησία των Χριστοδούλου, Ντάλλα και Τσαγκάρη.

ΑΟ Περιστερίου (Σάκης Σάσσαλος): Περτσάς, Ιατρούδης (82′ Πλέστης Π.), Βασίλογλου (65′ Θανόπουλος), Κολλιός, Χρόνης, Χέλμης, Ηλιάδης, Μπόσιος, Παπαναστασίου, Μπεθάνης (82′ Λιαγκόζης), Αργυρός.

Θρίαμβος Αθηνών (Κώστας Αρζένης): Αλευρής, Ζαχαρόπουλος, Ευαγγελόπουλος, Θεμελίδης Δ., Λιόλιος, Τσιούγκος, Νικολάς (53′ λ.τρ. Συμεωνίδης), Χριστόπουλος, Φύτρος (39′ Μαστρογιάννης), Παππάς, Μαντακίδης (87′ Χατζηναθαναήλ).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply