8ος Όμιλος

Δωροβίνης το επόμενο… χτύπημα των Αγίων Αναργύρων

Δωροβίνης το επόμενο… χτύπημα των Αγίων Αναργύρων

Δεν θα μπορούσε να μην έκανε αυτό που έπρεπε για να ενισχύσει την ομάδα του με τέτοιο τρόπο ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Ένα πρωτάθλημα που για την Ένωση Αγίων Αναργύρων είναι άγνωστο με δεδομένο ότι θα συμμετέχει για πρώτη φορά.

Παρ’ όλα αυτά, ο πρόεδρος πράττει με γνώμονα το καλό του συλλόγου φέρνοντας στους νεοφώτιστους ποδοσφαριστές εγνωσμένης αξίας που θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά με την εμπειρία τους και την ποιότητα τους.

Αυτή τη φορά, μετά τον Θοδωρή Κουμπαρούλη και τον Γιώργο Καρακώστα ήταν η σειρά του Σπύρου Δωροβίνη να πει το ναι στην πρόταση που του κατατέθηκε σκορπώντας χαρά στις τάξεις του συλλόγου.

Ο «Δωρο» που βαδίζει στο 35ο έτος της ηλικίας του αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στο επιθετικό παιχνίδι της Ένωσης.

Το… φαρμακερό του πόδι κυρίως στις στατικές φάσεις, η ποιότητα, ο οξυδέρκεια και η ηρεμία που βγάζει στο παιχνίδι του, είναι τα στοιχεία που θα μπορέσουν να ανεβάσουν το επίπεδο της Ενωσης.

Γι αυτόν ακριβώς το λόγο έγινε προσπάθειας απόκτησης του, με τον πρόεδρο να παίρνει την απόφαση να κάνει την υπέρβαση.

Με τρεις ανόδους με τα χρώματα του «Φονεα» και του ΑΟ Γλυφάδας, και δυο κατακτήσεις Κυπέλλου ΕΠΣΑ με δικά του γκολ, ο έμπειρος επιτελικός μέσος σίγουρα θα αποτελέσει λιρα εκατό για τους Αγίους.

Αθηναϊκός, Ατρόμητος Αθηνών, Πανιώνιος, Εθνικός Πειραιά, Αγία Παρασκευή, Ηλιούπολη, Γλυφάδα, Φωστήρας ΑΟΤ Αλίμου είναι μερικές από τις ομάδες που έχει περάσει ο Δωροβίνης σε μια καριέρα που μόνο επιτυχίες έχει διαγράψει..

8ος Όμιλος

Αρθρα απο 8ος Όμιλος

Τέλος και ο Διγκοζης

Κυριάκου Παντζαρίδη25/09/2018

Ηλιόπουλος: Οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη στην ομάδα

Κυριάκου Παντζαρίδη20/09/2018

Στηρίζει Σταϊκο η Ερμιονίδα

Κυριάκου Παντζαρίδη20/09/2018

Συγχαρητήρια ανακοίνωση από Αχαρναϊκό-Ευχές σε Τζορμπατζίδη

Κυριάκου Παντζαρίδη19/09/2018

Οι αρχηγοί του Ιάλυσου

Κυριάκου Παντζαρίδη18/09/2018

Ευχαριστεί τον κόσμο της η Ερμιονίδα

Κυριάκου Παντζαρίδη18/09/2018
error: Content is protected !!