Connect with us

slideshow

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στους ποδοσφαιριστές της ΕΠΣ Πειραιά..

Published

on

Μια αξιόλογη και πρωτοποριακή ενέργεια από το ΔΣ της Ένωσης του Πειραιά και του κ. Μπρατσόλη προσωπικά έγινε πράξη. Το γραφείο τύπου της Ένωσης εξέδωσε πριν από λίγο ανακοίνωση για το θέμα καθώς και για τις δραστηριότητες της ΕΠΣΠ. Τέλος ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλλιθέας κ. ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟ για την παραχώρηση του γηπέδου ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ. Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:

• Ξεκίνησαν σε συνεργασία με την ΜΕΡΙΜΝΑ ΑΕ Πρότυπο Νοσηλευτικό Κέντρο Πειραιώς Κλινική ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ και με την υποστήριξη του «ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ ΜΚΟ» οι προληπτικές εξετάσεις των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών των σωματείων μας.

Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ευχαριστεί τον κ. Δ.ΘΕΟΔΩΡΟΛΕΑ για την αποδοχή του αιτήματος της για δωρεάν προληπτική εξέταση των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών των σωματείων της.

Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία τα σωματεία μπορούν να επικοινωνούν με την Β΄ Αντιπρόεδρο της Ε.Π.Σ.Π. και Πρόεδρο της Υγειονομικής Επιτροπής κα ΛΕΛΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ.

Τηλ. επικοινωνίας για ραντεβού 210 4284-644 – Γραφείο Κίνησης Κλινικής ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.

 

• Μετά από πρόσκληση του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ παραβρέθηκε στην τελετή βράβευσης από τον κ. ΥΦΕΘΑ των αθλητών – αθλητριών και προπονητών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 27.9.2011.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τον Γ.Γ.Α κ. Π.ΜΠΙΤΣΑΞΗ για την εξέλιξη των αιτημάτων και διεκδικήσεων του πειραϊκού ποδοσφαίρου που έχει υποσχεθεί η πολιτεία και η Γ.Γ.Α προς τα σωματεία του Πειραιά, με προτεραιότητα στο θέμα της πλήρους ανακατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου του Σ.Ε.Φ.

 

• Ξεκίνησαν την Δευτέρα 26.9.2011 τα μαθήματα της Σχολής Προπονητών Uefa A’ της Ε.Π.Ο. με τη γραμματειακή υποστήριξη της Ε.Π.Σ.Π. με την παρουσία του Προέδρου της Ένωσης κ. ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗ και του μέλους του Δ.Σ. και Προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. ΚΩΝ.ΧΟΛΕΒΑ.

Τα μαθήματα της παραπάνω Σχολής παρακολουθούν και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ, ΧΑΡΗΣ ΚΟΠΙΤΣΗΣ, ΝΤΑΝΙΕΛ ΜΠΑΤΙΣΤΑ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ και ΝΙΚΟΣ ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ.

 

• Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλλιθέας κ. ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟ για την παραχώρηση του γηπέδου ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ για τον ορισμό ενός αγώνα Πρωταθλήματος το Σάββατο 1.10.2011και ενός αγώνα Πρωταθλήματος την Κυριακή 2.10.2011, από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ένωσης.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply