Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δυνατό φιλικό στο Χαλάνδρι με νικητή τον Θρίαμβο Αθηνών

Published

on

Δυνατό φιλικό έγινε στον γήπεδο του Απόλλωνα Χαλανδρίου, όπου ο Θρίαμβος Αθηνών νίκησε στο τέλος 0-1 την ΑΕ Χαλανδρίου. Το γκολ της νίκης σημείωσε στο 88′ ο Φατσέας, ο οποίος έκλεψε την μπάλα, σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο και κατέληξε στο ‘Γ’ του Κώστα Γούλα. Το παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό και τις δύο ομάδες να βγάζουν αρκετό πάθος για φιλικό αγώνα μπαίνοντας δυνατά σε κάθε φάση. Οι Τάσος Δημητρίου και Γιάννης Κουσάνας είδαν τα συγκροτήματα τους να στέκονται πολύ καλά στο αγωνιστικό χώρο, έμειναν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια παρά την κούραση και πιστεύουν ότι η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη. Ο κ. Δημητρίου στάθηκε στις πολλές αλλαγές που χάλασαν την ομοιογένεια στο τέλος, ενώ ο κ. Κουσάνας θεωρεί σημαντικό η ομάδα του να αποκτά σιγά σιγά το μέταλλο του νικητή.

Χαλάνδρι (Τάσος Δημητρίου): Κατσιούλης Φ., Λαζάρου, Χατζηγρυπάρης, Καλογήρου, Καρακάσης, Λειβαρτζινός, Πατσιαβούρας, Τσίτσαρης, Τρυφιάτης, Σκιαδάς, Κατσιούλης Α. Στην επανάληψη έπαιξαν: Κατσιούλης Φ., (82′ Γούλας Κ.), Μερτής, Λύκος, Ντούτσης, Μαυρουδής, Σκούμας, Καγιώργης, Γούλας Γ., Σουμελίδης.

Θρίαμβος (Γιάννης Κουσάνας): Μπακόλας, Βαμβακερής, Σκόνδρας, Λιόσης, Ζαχαρόπουλος, Βασίλι, Δημογιάννης, Χαζίσας, Αρώνης, Λύγκος, Σπανός. Στην επανάληψη έπαιξαν: Κόρδας, Μαντακίδης Λ., Μαντακίδης Π., Κατσαρός, Χατζίου, Ευαγγελόπουλος, Δημητρούκας, Φατσέας, Καλούμενος, Λένας.