8ος Όμιλος

Διγγελίδης ο νέος γυμναστής του Αιγάλεω

Διγγελίδης ο νέος γυμναστής του Αιγάλεω

Μπορεί χθες να ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη Θύελλα Καμαρίου, παρ’ όλα αυτά, ο Θανάσης Διγγελίδης, δεν άργησε να βρει την επόμενη στέγη που θα συνεχίσει να ασκεί το επάγγελμα του γυμναστή.

Συγκεκριμένα, ο πρώην fitness trainer των Πανθηραϊκού, Θύελλα Καμαρίου και Αστέρα Βάρης ήρθε σε συμφωνία με το Αιγάλεω με το κείμενο να αναφέρει τα εξής:
Ένα ακόμη κομμάτι του προπονητικού team συμπληρώθηκε σήμερα στην ομάδα μας με την πρόσληψη ενός από τους καλύτερους γυμναστές της Γ΄ Εθνικής του Θανάση Διγγελίδη.
Διγγελίδης Θανάσης (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής – ΤΕΦΑΑ) με ειδικότητα στο Ποδόσφαιρο, κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Οργάνωση και Διοίκηση του Αθλητισμού Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Πρόκειται για ένα πρόσωπο ιδιαίτερο γνωστό στο κοινό της Αθήνας αφού διαθέτει πλούσιο βιογραφικό έχοντας εργαστεί σε επαγγελματικό επίπεδο (Super League) Aεκ, Πανιώνιο αλλά και σε άλλες ομάδες όπως ο Βύζας Μεγάρων, Αγία Παρασκευή, Αστέρας Βάρης, Θύελλα Ραφήνας, Ατρόμητο Πειραιά, Ιωνικό, Α.Ε. Ηρακλείου, Α.Ο. Πόρου, ΑΓ. Παρασκευή, Πανθηραϊκό και Θύελλα Καμαρίου.
Καλώς ήρθες Θανάση στην οικογένεια του Α.Ο. Αιγάλεω και ευχόμαστε μαζί σου να ζήσουμε ανάλογες στιγμές τίτλου.

8ος Όμιλος

Αρθρα απο 8ος Όμιλος

Τέλος και ο Διγκοζης

Κυριάκου Παντζαρίδη25/09/2018

Ηλιόπουλος: Οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη στην ομάδα

Κυριάκου Παντζαρίδη20/09/2018

Στηρίζει Σταϊκο η Ερμιονίδα

Κυριάκου Παντζαρίδη20/09/2018

Συγχαρητήρια ανακοίνωση από Αχαρναϊκό-Ευχές σε Τζορμπατζίδη

Κυριάκου Παντζαρίδη19/09/2018

Οι αρχηγοί του Ιάλυσου

Κυριάκου Παντζαρίδη18/09/2018

Ευχαριστεί τον κόσμο της η Ερμιονίδα

Κυριάκου Παντζαρίδη18/09/2018
error: Content is protected !!