8ος Όμιλος

Διγγελίδης ο νέος γυμναστής του Αιγάλεω

Διγγελίδης ο νέος γυμναστής του Αιγάλεω

Μπορεί χθες να ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη Θύελλα Καμαρίου, παρ’ όλα αυτά, ο Θανάσης Διγγελίδης, δεν άργησε να βρει την επόμενη στέγη που θα συνεχίσει να ασκεί το επάγγελμα του γυμναστή.

Συγκεκριμένα, ο πρώην fitness trainer των Πανθηραϊκού, Θύελλα Καμαρίου και Αστέρα Βάρης ήρθε σε συμφωνία με το Αιγάλεω με το κείμενο να αναφέρει τα εξής:
Ένα ακόμη κομμάτι του προπονητικού team συμπληρώθηκε σήμερα στην ομάδα μας με την πρόσληψη ενός από τους καλύτερους γυμναστές της Γ΄ Εθνικής του Θανάση Διγγελίδη.
Διγγελίδης Θανάσης (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής – ΤΕΦΑΑ) με ειδικότητα στο Ποδόσφαιρο, κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Οργάνωση και Διοίκηση του Αθλητισμού Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Πρόκειται για ένα πρόσωπο ιδιαίτερο γνωστό στο κοινό της Αθήνας αφού διαθέτει πλούσιο βιογραφικό έχοντας εργαστεί σε επαγγελματικό επίπεδο (Super League) Aεκ, Πανιώνιο αλλά και σε άλλες ομάδες όπως ο Βύζας Μεγάρων, Αγία Παρασκευή, Αστέρας Βάρης, Θύελλα Ραφήνας, Ατρόμητο Πειραιά, Ιωνικό, Α.Ε. Ηρακλείου, Α.Ο. Πόρου, ΑΓ. Παρασκευή, Πανθηραϊκό και Θύελλα Καμαρίου.
Καλώς ήρθες Θανάση στην οικογένεια του Α.Ο. Αιγάλεω και ευχόμαστε μαζί σου να ζήσουμε ανάλογες στιγμές τίτλου.

8ος Όμιλος

Αρθρα απο 8ος Όμιλος

Το… αντίο του πρωταθλητή Γουβαλάρη στους Αγιους Αναργυρους

Κυριάκου Παντζαρίδη19/07/2018

Συνεχίζουν τέσσερις στον ΟΦΙ-Επέστρεψε ένας

Κυριάκου Παντζαρίδη19/07/2018

Ανακοίνωση Ε.Ματαραγκάσι η Επισκοπή

Κυριάκου Παντζαρίδη19/07/2018

Ανακοίνωσε Μαρή το Αιγάλεω

Κυριάκου Παντζαρίδη19/07/2018

Μεταλλινός στους Αγιους Αναργυρους

Κυριάκου Παντζαρίδη19/07/2018

Ανακοίνωσε Γιαννή ο Χαραυγιακός

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ19/07/2018
error: Content is protected !!